A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання зі святом весни!

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдобріші! Берегині домашнього вогнища, відважні захисниці, невтомні волонтерки, матусі, сестри, дружини, дочки! Щиро вітаю вас зі святом весни, жіночності та любові! Цей день - не лише про красу та весняний настрій, це чудовий привід ще раз нагадати нашим жінкам, наскільки вони для вас особливі.

05:08 08.03.2024

Нарада спеціалістів фінансового сектора

Новий начальник фінансового управління Наталія Сивак 7 березня провела робочу нараду з головними розпорядниками коштів сільського бюджету. Були обговорені питання наповнення бюджету та обґрунтування видатків, зокрема, основні підходи до планування доходної і видаткової частин та стан виконання кошторису за 2 місяці поточного року. Окремо було наголошено на дотриманні вимог бюджетного законодавства в умовах воєнного стану, виконавської дисципліни учасниками бюджетного процесу та ефективному використанні бюджетних коштів.

15:54 07.03.2024

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”. За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень. Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

09:24 07.03.2024

Беремо курс на ЕкоГромаду.

Красносільський сільський голова Марина Архірый провела робочу нараду, в якій взяли участь управління ЖКГ, спеціаліст із захисту довкілля, КП «Перспектива», поліцейський офіцер громади. Основною темою зустрічі стала розробка дорожньої карти з покращення санітарного стану громади. У першу чергу, мова йде про боротьбу зі стихійними звалищами, які регулярно виникають на одних і тих самих локаціях, та підвищення екологічної свідомості громадян. Адже без розуміння жителями своєї відповідальності вибудувати екологічно чисту громаду неможливо.

20:58 06.03.2024

Робимо дива своїми руками

До жіночого свята в Лізинському закладі культури відбулося чергове засідання любительського об'єднання "Робимо дива своїми руками", де дітлахи виготовляли сумочки з паперу та прикрашали їх квітами. А всередині були сюрпризи-подарунки для матусь у вигляді смаколиків.

17:00 06.03.2024

Робимо дива своїми руками

До жіночого свята в Лізинському закладі культури відбулося чергове засідання любительського об'єднання "Робимо дива своїми руками", де дітлахи виготовляли сумочки з паперу та прикрашали їх квітами. А всередині були сюрпризи-подарунки для матусь у вигляді смаколиків.

11:38 06.03.2024

Шевченківські дні

9 березня Україна відзначатиме 210 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка - видатного українського поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча.

11:37 06.03.2024

Наші гімнастки, як завжди, найкращі

З 29 лютого по 2 березня наші гімнастки під керівництвом Ксенії Мазур брали участь у масштабному турнірі "Кришталева» , де було понад 450 спортсменок. Красносільські гімнастки гідно представили нашу спортивну школу і взяли 5 золотих медалей, 2 срібні медалі та 3 бронзові медалі. Вітаємо наших дівчат та їх тренера! Так тримати!

19:01 05.03.2024

Соціальні робітники продовжують допомагати

Система соціального обслуговування самотніх людей похилого віку – одна з важливих, невід’ємних сторін соціального захисту населення з боку держави та органів місцевого самоврядування.

12:38 05.03.2024

Відбувся виїзний прийом громадян з особистих питань.

4 березня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела прийом громадян з особистих питань. Жителі громади звернулися для вирішення питань реєстрації місця проживання, земельних та житлово-комунальних питань. Частково проблеми були вирішені на місці, з інших надані роз’яснення.

14:56 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь