A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Кожен Захисник - герой!

Кожен Захисник - герой!

Віталій Петрович Третьяков, житель с. Ілічанки, Указом Президента №262 нагороджений (посмертно) орденом "За мужність" III ступеня.

08:43 15.02.2024

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні жителі Красносільської громади! Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення радянських військ з Афганістану. Ви, шановні воїни-інтернаціоналісти, є гарним прикладом для молодого покоління, взірцем служіння народу та державі, незборимої сили духу, героїзму та патріотизму.

06:10 15.02.2024

«Правила поведінки з незнайомцями»

«Правила поведінки з незнайомцями»

Сьогодні на базі Дитячого простору Управління культури, молоді, спорту та туризму с. Красносілка відбувся захід для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які проживають на території Красносільської ТГ на тему «Правила поведінки з незнайомцями». Соціальні працівниці ГО «Десяте квітня» при підтримці UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні ознайомили дітей з правилами поведінки з незнайомими людьми та попередили про можливі загрози та ризики при контактувані з ними. Діти подивились сюжетний ролик за темою, виконували різноманітні вправи та прийняли участь у музичній терапії. По завершенні заходу учасники прийняти участь у майстер-класі з виготовлення та оздоблення вітального сердечка до Дня св. Валентина та отримали подарунки.

16:08 14.02.2024

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

Красносільська сільська рада інформує, що відповідно до ст. 67 Конституції України, кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. 

14:58 14.02.2024

Сучасна молодь надихає!

Сучасна молодь надихає!

Голова регіонального відділення ВАОТГ, Красносільський сільський голова Марина Архірій поспілкувалася з Денисом Власенком, ментором в програмі UPSHIFT від UNICEF та регіональним координатором Української асоціації молодіжних рад. Обговорили питання молодіжної політики, знайшли багато цікавих тем для нових спільних проектів, які є актуальними для громад Одещини.

18:17 13.02.2024

«Економіка через культуру»

«Економіка через культуру»

9–11 лютого поблизу Богуслава на Київщині відбувся навчально-практичний курс «Економіка через культуру» в рамках проєкту "Життя українців. Народний календар Богуславщини". У ньому взяли участь понад 50 слухачів, серед яких були представники громадських об’єднань, креативних індустрій, представники влади культурного та економічного сектору малих громад Київщини, Чернігівщини, Сумщини, Харківщини, Одещини, серед них - і представники Красносільської територіальної громади

16:15 13.02.2024

«Інклюзія без Ілюзій»

«Інклюзія без Ілюзій»

За ініціативи Красносільського сільського голови Марини Архірій у сесійній залі сільської ради відбувся навчальний майстерклас для директорів та заступників директорів закладів освіти громади «Інклюзія без Ілюзій». Майстерклас провела експерт з інклюзивної освіти Олеся Костів.

16:12 13.02.2024

Красносільському ліцеї та садочку відновлено навчальний процес

Красносільському ліцеї та садочку відновлено навчальний процес

У Красносільському ліцеї та садочку з 12 лютого відновлено навчально-виховний процес безпосередньо у закладах. Проте захворюваність на грип та ГРВІ не зменшується. Зважаючи на збільшення хворих учнів у Павлинському ліцеї, навчання у закладі тимчасово здійснюється онлайн.

19:25 12.02.2024

«Трифон Зарізан» відбувся в селі Кубанка

«Трифон Зарізан» відбувся в селі Кубанка

Старовинний обряд виноробів «Трифон Зарізан» відбувся в селі Кубанка в садибі Трофон Анатолія. Болгарське свято, яке супроводжується обрізанням першої виноградної лози, провели завідуюча Новокубанським сільським клубом Павлюк Алла Іванівна, яка є головою первинної організації болгар Красносільської територіальної громади та житель села Новокубанки Валерій Буяджи. 

14:46 12.02.2024

Продовжуємо розвивати спорт у громаді

Продовжуємо розвивати спорт у громаді

10 лютого у спортивний залі Красносільського ліцею відбувся турнір Красносільської ТГ з настільного тенісу. У турнірі взяло участь 4 дівчини та 14 хлопців. Дівчата грали 3 тури, кожна з кожною. За підсумками турніру серед дівчат 1 місце посіла Аліна Калюжна, 2 місце - Карина Краснощок, 3 місце - Христина Ульянова, 4 місце - Руслана Петрова. Чоловіки грали 7 турів за швейцарською системою.

18:17 10.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь