A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

День єднання

День єднання

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу: показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.    16 лютого в українських містах і селищах піднімають Державний Прапор і виконують Гімн. Приєднатися до святкування можна, одягнувши вишиванку, прикріпивши синьо-жовту стрічку або ж підтримати донатом тих, хто зараз бореться за нашу свободу та мир на фронті. 

19:50 16.02.2024

15 лютого Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав та 35-у річницю виведення військ з Республіки Афганістан.

15 лютого Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав та 35-у річницю виведення військ з Республіки Афганістан.

У Красносільській громаді з цієї нагоди відбулося покладання квітів до пам’ятних знаків. Період військового конфлікту на території Афганістану став значним випробовування військових та їх сімей. Через Афган пройшло понад 160 тисяч українців. На жаль, не всім судилося повернутись з тих далеких чужих країв на рідну землю.

16:06 15.02.2024

Кожен Захисник - герой!

Кожен Захисник - герой!

Віталій Петрович Третьяков, житель с. Ілічанки, Указом Президента №262 нагороджений (посмертно) орденом "За мужність" III ступеня.

08:43 15.02.2024

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні жителі Красносільської громади! Шановні ветерани Афганістану, воїни-інтернаціоналісти! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення радянських військ з Афганістану. Ви, шановні воїни-інтернаціоналісти, є гарним прикладом для молодого покоління, взірцем служіння народу та державі, незборимої сили духу, героїзму та патріотизму.

06:10 15.02.2024

«Правила поведінки з незнайомцями»

«Правила поведінки з незнайомцями»

Сьогодні на базі Дитячого простору Управління культури, молоді, спорту та туризму с. Красносілка відбувся захід для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб та дітей, які проживають на території Красносільської ТГ на тему «Правила поведінки з незнайомцями». Соціальні працівниці ГО «Десяте квітня» при підтримці UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні ознайомили дітей з правилами поведінки з незнайомими людьми та попередили про можливі загрози та ризики при контактувані з ними. Діти подивились сюжетний ролик за темою, виконували різноманітні вправи та прийняли участь у музичній терапії. По завершенні заходу учасники прийняти участь у майстер-класі з виготовлення та оздоблення вітального сердечка до Дня св. Валентина та отримали подарунки.

16:08 14.02.2024

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

Красносільська сільська рада інформує, що відповідно до ст. 67 Конституції України, кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. 

14:58 14.02.2024

Сучасна молодь надихає!

Сучасна молодь надихає!

Голова регіонального відділення ВАОТГ, Красносільський сільський голова Марина Архірій поспілкувалася з Денисом Власенком, ментором в програмі UPSHIFT від UNICEF та регіональним координатором Української асоціації молодіжних рад. Обговорили питання молодіжної політики, знайшли багато цікавих тем для нових спільних проектів, які є актуальними для громад Одещини.

18:17 13.02.2024

«Економіка через культуру»

«Економіка через культуру»

9–11 лютого поблизу Богуслава на Київщині відбувся навчально-практичний курс «Економіка через культуру» в рамках проєкту "Життя українців. Народний календар Богуславщини". У ньому взяли участь понад 50 слухачів, серед яких були представники громадських об’єднань, креативних індустрій, представники влади культурного та економічного сектору малих громад Київщини, Чернігівщини, Сумщини, Харківщини, Одещини, серед них - і представники Красносільської територіальної громади

16:15 13.02.2024

«Інклюзія без Ілюзій»

«Інклюзія без Ілюзій»

За ініціативи Красносільського сільського голови Марини Архірій у сесійній залі сільської ради відбувся навчальний майстерклас для директорів та заступників директорів закладів освіти громади «Інклюзія без Ілюзій». Майстерклас провела експерт з інклюзивної освіти Олеся Костів.

16:12 13.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь