A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівець Служби у справах дітей Красносільської сільської ради разом з поліцейським офіцером громади Михайлом Прошином побували у навчальних закладах громади, де проходить навчання у стінах шкіл: Красносільському та Павлинському ліцеях.

16:07 08.12.2023

Гості в Красносільській громаді

Гості в Красносільській громаді

Красносільська громада багато підтримує військових з першого дня війни. У різний спосіб. З ряду обʼєктивних причин про це особливо не розповідаємо. 7 грудня, у День місцевого самоврядування, військові завітали до Красносільської сільської ради, аби висловити свою вдячність за допомогу Збройним Силам України. Це гордість за кожного жителя громади, який вклав хоч найменшу часточку у Перемогу! Дякуємо нашим Захисникам! Віримо у ЗСУ! Разом до Перемоги!

09:34 08.12.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

Красносільський сільський голова Марина Архірій 7 грудня провела чергове засіданні виконавчого комітету. Присутні заслухали звіт Служби у справах дітей за 10 місяців 2023 року та про роботу опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування) при виконавчому комітеті за 2023 рік.

09:30 08.12.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Одеська філія Одеського обласного центру зайнятості повідомляє, що 22.08.2023 Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 893, якою установлено, що до переліку (видів) соціальних послуг у сфері зайнятості  належить надання роботодавцям компенсації фактичних витрат на облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю та затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю (далі Порядок № 893).

09:24 08.12.2023

Листівки святому Миколаю

Листівки святому Миколаю

6 грудня, у День святителя і чудотворця Миколая працівники закладів культури Красносільської сільської ради підготували і провели для малечі різні заходи: в Кубанському сільському клубі привітали дітей військовослужбовців та дітей з особливими потребами.

09:33 07.12.2023

ПАМ'ЯТАЄМО

ПАМ'ЯТАЄМО

Вшановуємо пам'ять Захисника України, жителя с. Корсунці Маланченка Віктора Григоровича, який загинув рік тому, 7 грудня 2022 року під Бахмутом. Герой похований на Віниччині. Схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Віктора Григоровича. Вічна пам’ять Герою, який захищав Україну та кожного з нас!

08:54 07.12.2023

7 грудня – День місцевого самоврядування в Україні

7 грудня – День місцевого самоврядування в Україні

Шановні жителі Красносільської громади! Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування! Це свято об’єднує кожного мешканця нашої громади незалежно від того, де і на якому місці він навчається чи працює: від наймолодшого до найстаршого, від звичайного робітника до вчителя, лікаря чи депутата.

05:00 07.12.2023

Запалала новорічна ялинка!

Запалала новорічна ялинка!

Цього року більшість громад обговорюють питання доцільності встановлення і прикрашання новорічних ялинок. Для нас такої дилеми не існує, адже маємо живу молоду ялинку, яку кілька років тому висадили на майданчику біля сільради.

19:33 06.12.2023

Миколай ходить громадою!

Миколай ходить громадою!

Сьогодні для діток села Красносілки працівники Красносільського клубу та Центру художньо-естетичного виховання провели святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая, на якому було проведено майстер-клас з виготовлення чарівного чобітка.

19:28 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь