A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Навчаємось жити у громаді

Навчаємось жити у громаді

Про що цей курс? Про те, як навчитися жити у громаді. Він про наші права, про наші обов’язки і відповідальність! Про те, що ми маємо брати участь у житті нашої школи, нашої громади та нашої країни! Про те, що думка кожного важлива, і про те, що разом ми можемо набагато більше, ніж поодинці! Цей курс успішно реалізується в закладах загальної середньої освіти #Красносільської_ТГ, де активна молодь навчається працювати в команді, виробляти лідерські якості, складати правила учнівської спільноти.

17:18 29.11.2023

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». У Красносільській громаді у межах відповідної акції планується провести ряд різноманітних заходів. Службою у справах дітей разом з ювенальною поліцією та поліцейським офіцером громади будуть здійснені профілактичні рейди до сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, а також проведена роз‘яснювальна робота з опікунами, піклувальниками та батьками щодо запобігання насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми «Жорстоке ставлення дорослих породжує жорстокість з боку дитини». Наразі у громаді 23 сім'ї опікунів та піклувальників і 6 сімей у складних життєвих обставинах, де виховується 58 дітей.

16:07 28.11.2023

25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів

25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів

Шановні земляки! Серед багатьох трагічних сторінок в історії українського народу однією з найскорботніших є голодомор 1932-1933 років. У цей період, лише за офіційною статистикою, голод в Україні був причиною смерті близько 144 тисяч людей. За своїм вражаючим масштабом голодомор перевищив навіть втрати нашого народу від Другої світової війни. Недарма чимало науковців, культурних діячів та політиків називають його своєрідним українським Голокостом.

04:14 25.11.2023

Цього тижня староста сіл Кубанки і Новокубанки Тетяна Вольчева на особистих прийом прийняла більше 20 жителів

Цього тижня староста сіл Кубанки і Новокубанки Тетяна Вольчева на особистих прийом прийняла більше 20 жителів

Продовжуємо звітувати про роботу старост. Цього тижня староста сіл Кубанки і Новокубанки Тетяна Вольчева на особистих прийом прийняла більше 20 жителів. З ними проводилася робота щодо допомоги в оформленні документів на пільги, субсидії, УБд; здійснювалася видача актів і довідок різного характеру. З родинами, що знаходяться у складних життєвих обставинах, разом зі службою у справах дітей та поліцейським офіцером громади проведені профілактичні бесіди. Спільно із соціальним працівником здійснювали відвідування одиноких людей похилого віку.

15:22 24.11.2023

Увага! Небезпечні мандарини!

Увага! Небезпечні мандарини!

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (КАЗ5ЕР) від 20 листопада 2023 року Хо 2023.8015 стосовно виявлення диметоату в мандаринах з Єгипту, що експортувались з Греції (експортер: ОРЕОЗЕКО ТКАРЕ 5.М.Р.С., Спаппіїза) до України (отримувач: ТОВ «Фудком», вул. Залізничне шосе 57, м. Київ, 01014; місце доставки: с. Мартусівка, Бориспільський р-н., Київська обл.). (додається). Невідповідний харчовий продукт може нанести шкоду здоров'ю споживача (Диметоат - хімічна діюча речовина пестицидів (інсектицидів), що використовується (зокрема, у сумішах з іншими активними компонентами) у сільському господарстві для боротьби зі шкідливими комахами).

13:33 24.11.2023

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» продовжує благоустрій кладовищ

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» продовжує благоустрій кладовищ

Комунальне підприємство «Ритуал-Сервіс» поступово проводить роботи з упорядкування і благоустрою кладовищ. Так, у с. Павлинці було здійснено великий об’єм робіт з вирубування парості, покосу трави, прибирання сухостою, спилювання сухих гілок, які падали на могили. Після завершення вивезення сміття у с. Красносілці разом з КП «Перспектива» роботи здійсняться у с. Павлинці.

12:25 23.11.2023

Про відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК)

Про відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК)

У Красносільській сільській раді працює відділ державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК), який займається наданням ( реєстрацією) документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, здійсненням державного архітектурно-будівельного контролю та прийняттям в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів у випадках та відповідно до вимог, встановлених Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності».

11:15 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь