A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вистояли на Майдані -переможемо у війні

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. В бібліотеках та клубних закладах Красносільської територіальної громади було проведено низку заходів. Зокрема, бесіди "Події, що змінили Україну", "Моя Україна -єдина і вільна", патріотичні години "Незламний дух нескоренної нації", "Майдан. Революція. Гідність.", "Україна- це територія гідності та свободи", перегляд відеосюжету "Наш шлях до свободи", інформ-досьє "Свободу обирає людина" та діяли книжково-ілюстративні виставки "У революції гідності - доля народу", "Вистояли на Майдані -переможемо у війні " та "Революція гідності-ми пам'ятаємо".

18:20 21.11.2023

Нарада з керівником КП «Перспектива»

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела нараду з директором КП «Перспектива» С. Літвішком. Підприємство продовжує працювати на для покращення якості надання послуг з водопостачання. Минулого  тижня було усунуто великий порив у с. Красносілці по вул. Садовій. Перед тим були завершені ремонтні роботи на греблі у с. Корсунцях.

10:09 21.11.2023

21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні жителі громади! 21 листопада у нашій державі відзначається День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України у 2014 році. Це день вшанування тих подій в історії України, які змінили світогляд її жителів та усвідомлення себе і ролі своєї держави у європейському співтоваристві. І сьогодні війна в Україні ще раз підтверджує, що ми обрали правильний шлях у напрямку розвиненої цивілізованої країни, а не агресії і ненависті до сусідніх народів.

04:08 21.11.2023

Марина Архірій 20 листопада провела прийом з особистих питань

Красносільський сільський голова . Жителі здебільшого зверталися для вирішення житлових та земельних проблем. Мешканка с. Кубанки звернулася з приводу боргу за споживання питної води, який, за її інформацією, виник при попередніх господарях. Директору КП «Перспектива» доручено детально вивчити дане питання, зокрема, провести звірку лічильника та оплати за послуги водопостачання. Стосовно питання введення незаконного будівництва в експлуатацію жителю було рекомендовано звернутися до суду. Також мешканці зверталися з питань приватизації/ зміни цільового призначення земельних ділянок, оренди землі під огородництво та інші. З усіх питань були дані роз’яснення.

16:24 20.11.2023

«Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат у початковій школі»

Сучасний вчитель має постійно вдосконалюватись та навчатись. Так 18 листопада на базі Красносільського ліцею для вчителів нашої громади, стартував перший етап навчального тренінгу «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат у початковій школі». Цей курс проходить спільно з громадською організацією «Освіторія» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за підтримки дитячого фонду ООН (#ЮНІСЕФ) та за кошти Глобального партнерства в галузі освіти (GPE) і Уряду Японії.

16:23 20.11.2023

Скріпи свій дух — вривайся у вирішальну битву!

Набір до лав Третьої штурмової бригади триває. Бойовий підрозділ, у якому ти знайдеш своє істинне призначення та відчуєш справжній дух побратимства. Тебе супроводжуватимуть кращі військові інструктори та досвідчені командири. Готовий рушати? Заповнюй анкету: ab3.army

16:11 20.11.2023

Апаратна нарада

Красносільський сільський голова Марина Архірій 20 листопада провела щопонеділкову апаратну нараду за участю своїх заступників, старост, керівників виконавчих органів ради, поліцейського офіцера громади та керівників комунальних підприємств і установ. Присутні доповіли про початок опалювального сезону у закладах бюджетної сфери. Усі заклади освіти, медицини та культури мають тепло. Для приміщень, які опалюються на альтернативних джерелах, дрова та вугілля заготовлені у повному обсязі.

16:06 20.11.2023

Відбулись зональні змагання з футзалу Одеської області

Футбольна команда Красносільскої громади 19-го листопада взяла участь в зональних змаганнях з футзалу Одеської області, які відбулися в с. Маяки. Змагання пройшли на високому рівні, в чудовому спортивному комплексі, запеклій боротьбі. На жаль, нашим футболістам не вдалося в першій грі перемогти господарів - з хорошими моментами, але без реалізації, поступились з мінімальним рахунком 0 : 1. Звісно, що господарі мали перевагу, - грали на своєму майданчику. В матчі за третє місце наші спортсмени здолали футбольну команду Візирської ТГ з рахунком 5 : 4. Дякуємо футболістам та тренерам за підготовку та участь в турнірі. Слава Україні! Слава ЗСУ!

11:30 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь