A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

1 грудня - День референдуму на підтвердження Акту про державну Незалежність

1 грудня 1991 року в Україні був проведений референдум на підтвердження Акту про державну Незалежність, що його ухвалила Верховна Рада 24 серпня того ж року. На референдумі понад 90 відсотків, більше 28 мільйонів українців сказали «так» новій незалежній державі. І зараз ми продовжуємо захищати та боротися за наш вибір — демократичність, суверенність та свободу. Стоїмо і переможемо. І Україна завжди буде незалежною! Так, як бачить це її нація. Весь український вільний народ каже «Слава Україні». Із цими словами наші мужні воїни, захисники й захисниці звільняють українські землі. Із цими словами здіймають синьо-жовтий стяг на звільнених територіях. І із цими словами буде жити Україна! Вільна, незалежна та самостійна! Бо це наш вибір! Слава Україні! Героям слава!

11:27 01.12.2023

Продовжуються роботи з відновлення електропостачання

Чотири доби відновлення життєдіяльності у громадах Одещини після стихії. Одеський ДТЕК повідомляє, що з початку негоди повернуто світло для 567 тисяч родин в 739 населених пунктах області. Щодня задіяні всі можливі ресурси: 178 ремонтних бригад (532 енергетика), 206 одиниць техніки.

16:45 30.11.2023

У продовження теми індивідуального житлового будівництва.

Для початку здійснення будівельних робіт першочергово необхідно: отримати будівельний паспорт на забудову земельної ділянки або містобудівні умови та обмеження. Для цього необхідно надати пакет документів через ЦНАП або застосунок «Дія». Після цього протягом 10 днів можна отримати будівельний паспорт, що стане підставою для подальшого подання повідомлення про початок будівництва.

12:53 30.11.2023

Важлива інформація!

Південне міжрегіональне управління Держпраці інформує щодо правильності укладання трудового договору, та дає відповідь на одне з найпоширеніш питань: "Чи відрізняються правила оформлення працівників для юридичних осіб, фізичних осіб чи приватних підприємців (ФОП) https://www.facebook.com/groups/498578517369212

09:43 30.11.2023

Робо-бджола інформує про безпеку на роботі в зимовий період

Робо-бджола інформує про безпеку на роботі в зимовий період Із настанням зимового періоду стає особливо важливим питанням безпеки праці на відкритому повітрі та в неопалюваних приміщеннях. Законодавство та нормативи встановлюють конкретні вимоги, які повинні бути враховані роботодавцями для забезпечення безпеки працівників холодну пору року. Загальна відповідальність за безпеку на роботі у зимовий період покладається на роботодавців, проте працівники також повинні дбати про свою особисту безпеку, дотримуючись відповідних правил та рекомендацій. Заходи з безпеки в зимовий період не тільки зменшують ризик нещасних випадків, а й забезпечують комфорт та ефективність працівників. Деталі за посиланням: http://surl.li/nnaso

09:41 30.11.2023

Навчаємось жити у громаді

Про що цей курс? Про те, як навчитися жити у громаді. Він про наші права, про наші обов’язки і відповідальність! Про те, що ми маємо брати участь у житті нашої школи, нашої громади та нашої країни! Про те, що думка кожного важлива, і про те, що разом ми можемо набагато більше, ніж поодинці! Цей курс успішно реалізується в закладах загальної середньої освіти #Красносільської_ТГ, де активна молодь навчається працювати в команді, виробляти лідерські якості, складати правила учнівської спільноти.

17:18 29.11.2023

16 днів проти насильства

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства». У Красносільській громаді у межах відповідної акції планується провести ряд різноманітних заходів. Службою у справах дітей разом з ювенальною поліцією та поліцейським офіцером громади будуть здійснені профілактичні рейди до сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, а також проведена роз‘яснювальна робота з опікунами, піклувальниками та батьками щодо запобігання насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми «Жорстоке ставлення дорослих породжує жорстокість з боку дитини». Наразі у громаді 23 сім'ї опікунів та піклувальників і 6 сімей у складних життєвих обставинах, де виховується 58 дітей.

16:07 28.11.2023

25 листопада – День пам’яті жертв голодоморів

Шановні земляки! Серед багатьох трагічних сторінок в історії українського народу однією з найскорботніших є голодомор 1932-1933 років. У цей період, лише за офіційною статистикою, голод в Україні був причиною смерті близько 144 тисяч людей. За своїм вражаючим масштабом голодомор перевищив навіть втрати нашого народу від Другої світової війни. Недарма чимало науковців, культурних діячів та політиків називають його своєрідним українським Голокостом.

04:14 25.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь