A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція "Писанкове дерево Перемоги"

Всеукраїнська акція "Писанкове дерево Перемоги"

Писанка - символ українського народу. До Великодня в Україні проходить акція "Писанкове дерево Перемоги", завдання якої полягає у творенні писанок в орнаментних мотивах і кольорі з побажаннями перемоги Україні. В писанках - наша мальована молитва про злагоду і мир поміж людьми, символ України та ціла світоглядна система в орнаментах-мотивах. Учні закладів загальної середньої освіти Красносільської сільської ради із задоволенням взяли участь в акції. Найкращі вироби надіслані до Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання для представлення у Всеукраїнській Акції «Писанкове дерево Перемоги» в місті Києві.

11:40 13.04.2023

Захід присвячений Міжнародному дню ромів в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського

Захід присвячений Міжнародному дню ромів в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського

12 квітня в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського відбувся просвітницький захід, присвячений Міжнародному дню ромів. Захід було організовано громадською організацією «Правозахисний ромський центр» спільно з Департаментом культури ОДА, Управлінням культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради та благодійною організацією «Планета добрих людей».

11:38 13.04.2023

ПУТІВНИК УЧАСНИКА НМТ-2023

ПУТІВНИК УЧАСНИКА НМТ-2023

Пропонуємо вступникам скористатися путівником учасника НМТ – це довідничок, який дасть відповідь на більшість  запитань, що може виникнути до, під час або після тестування. 

08:49 13.04.2023

Головне Управління ДСНС України в Одеській області нагадує!

Головне Управління ДСНС України в Одеській області нагадує!

Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. На Великодні свята відбуватимуться богослужіння у великій кількості храмів. В ці святкові дні культові заклади відвідає велика кількість людей, серед яких буде багато людей похилого віку, а також дітей.

08:29 13.04.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Ми всі з вами хочемо жити у чистих домівках. Саме тому кожен прибирає свою оселю та територію навколо неї, дбає про ремонт і облаштування власного будинку. Саме тому ми за власний рахунок забезпечуємо функціювання вигрібних ям та своєчасне вивезення нечистот. Однак у кожному випадку є виключення. У нас в громаді є жителі, яким дуже зручно не думати про те, куди зникає вміст вигрібних ям з їхніх помешкань.

08:24 13.04.2023

І знову непоправна втрата для нашої громади.

І знову непоправна втрата для нашої громади.

Захищаючи рідну землю, 8 квітня під Бахмутом на 45-му році життя загинув житель с. Переможного Олександр Леонідович Назаренко. Турботливий батько, добрий і уважний чоловік, гарний сім’янин. У Олександра залишилися дружина та донька. Красносільська громада глибоко співчуває горю рідних та близьких нашого Захисника. Прощання з Олександром Леонідовичем відбудеться у п’ятницю, 14 квітня, о 10:00 годині за адресою, де він проживав: с. Переможне, вул. Ювілейна, 8.

14:37 12.04.2023

Продовжується  співпраця з ГО "10 квітня"

Продовжується співпраця з ГО "10 квітня"

У рамках співпраці Красносільської громади з громадськими організаціями 11 квітня у с. Корсунцях відбулася зустріч Максима Джума за участю старости Тетяни Власової з представниками ромської національності. У ході діалогу з ГО «10 квітня» були визначені нагальні потреби ромів, питання, які виникли під час війни тощо. На завершення зустрічі присутні отримали від громадської організації продуктові набори.

15:48 11.04.2023

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при Управлінні освіти Красносільської сільської ради

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при Управлінні освіти Красносільської сільської ради

10 квітня в сесійній залі приміщення Красносільської сільської ради відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при Управлінні освіти Красносільської сільської ради. 15 педагогічних працівників закладів освіти Красносільської сільської ради успішно пройшли атестацію на принципах демократичності, прозорості, взаємоповаги та відповідно до вимог законодавчо-нормативної документації стосовно атестації педагогічних працівників у 2022-2023 навчальному році.

12:41 11.04.2023

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДІТЯМ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДІТЯМ

У рамках співпраці Красносільської громади на чолі з головою М. Архірій з МОН та представництвом ЮНІСЕФ в Україні навчальні заклади отримали для учнів 1-4 класів та 5-11 класів індивідуальні освітні набори разом з наплічниками. Це зошити, олівці, ручки, пенал, ножиці та інші канцнабори.

08:49 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь