A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Наші спортсменки – знову серед кращих!

Наші спортсменки – знову серед кращих!

На Відкритому чемпіонаті з художньої гімнастики «SMILE CUP 2023 ODESSA» наші маленькі спортсменки під керівництвом тренера К. Мазур показали чудові результати і вибороли призові місця. Санюк Віра, Маврова Єлизавета, Шилова Дар’я посіли 1 місце,Калюжна Марія - 2 місце! Вітаємо наших переможиць! Бажаємо подальших успіхів!

12:53 01.05.2023

КП "Перспектива" продовжує роботи з усунення аварії на водогоні у с.Красносілці

КП "Перспектива" продовжує роботи з усунення аварії на водогоні у с.Красносілці

КП «Перспектива» продовжує ремонтні роботи з усунення аварії на водогоні по вул. Новоселів у с. Красносілці. Тому частково в помешканнях від №59 по №77 по даній вулиці відсутнє водопостачання. Завершити роботи та відновити водопостачання планується сьогодні, 1 травня. Крім того, комунальне підприємство вивозить гілля від альфатерів у с. Корсунцях. Попередньо гілки подрібнюються спеціальною технікою.

11:17 01.05.2023

30 квітня – День прикордонника

30 квітня – День прикордонника

Сьогодні українські прикордонники відзначають своє професійне свято. Тож з величезною вдячністю звертаємося до них у цей день.   Адже після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року рф в Україну саме вони першими зустріли окупантів на наших кордонах і сьогодні максимально стримують агресора на землі, у воді та небі.

05:13 30.04.2023

Вітаємо з 60-річчям подружнього життя

Вітаємо з 60-річчям подружнього життя

Сьогодні 60-річчя подружнього життя святкують мешканці с.Іванове Потапови Валерій Михайлович та Людмила Яківна. Валерій Михайлович працював довгий час в школі вчителем трудового навчання, а Людмила Яківна - провідницею поїзда, пізніше теж працювала в школі завгоспом. Виховали двох дочок, мають трьох онучок і правнучку.

17:12 28.04.2023

Ідентифікація тварин — це необхідно!

Ідентифікація тварин — це необхідно!

Відповідно до Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» проводиться ідентифікація усіх сільськогосподарських тварин, які утримуються у господарствах власників. Дія цього Закону поширюється на юридичних і фізичних осіб, які займаються розведенням та утриманням тварин, проводять їх продаж, забій, утилізацію, надають послуги штучного осіменіння та організовують виставки тварин.

16:52 28.04.2023

У с. Корсунці відбувся прийом  бригадами Красносільського центру первинної медико-санітарної допомоги

У с. Корсунці відбувся прийом бригадами Красносільського центру первинної медико-санітарної допомоги

28 квітня у с. Корсунці відбувся прийом хворих виїзними бригадами Красносільського центру первинної медико-санітарної допомоги та проекту "Мобільні бригади сексуально репродуктивного здоров'я". Населення оглянули лікарі: невропатолог Ю. Федорович, отоларинголог В. Куляндрова, хірург О. Дяченко, терапевт А. Телегіна, гінеколог І. Фещенко. Було оглянуто 33 жителя, серед яких 4 дитини.

15:23 28.04.2023

Нові послуги для внутрішньо переміщених осіб

Нові послуги для внутрішньо переміщених осіб

Міністерство соціальної політики з 1 січня 2023 р. по 31 грудня 2024 р. реалізує експериментальний проект з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам похилого віку та особам з інвалідністю, які перебувають у складних життєвих обставинах.

14:32 28.04.2023

Нехай Чорнобиля біда остання буде на землі

Нехай Чорнобиля біда остання буде на землі

У закладах культури Красносільської громади до річниці Чорнобильської трагедії було проведено ряд заходів. У с. Лізинці пройшла година пам’яті «Чорна дата на кольоровій землі», годину скорботи «Нехай Чорнобиля біда остання буде на землі» провели для жителів у с. Кубанці, у Красносілці відбулася година спілкування «Вони врятували світ». Учасники заходів ознайомилися з історією тієї страшної трагедії, вшанували пам’ять загиблих під час ліквідації наслідків аварії хвилиною мовчання та переглянули документальні стрічки про жахливі події Чорнобиля.

16:49 27.04.2023

На базі Красносільської громади відбувся круглий стіл «Насильство: усвідомлюй, не мовчи, повідомляй!»

На базі Красносільської громади відбувся круглий стіл «Насильство: усвідомлюй, не мовчи, повідомляй!»

27 квітня на базі Красносільської громади відбувся круглий стіл «Насильство: усвідомлюй, не мовчи, повідомляй!». У ньому взяли участь фахівці соціальних служб сільської ради, соціальні працівники, освітяни та медики.

12:49 27.04.2023

Небезпечна знахідка часів другої світової війни

Небезпечна знахідка часів другої світової війни

27 квітня у с. Красносілці на розі вулиць біля «Чайної» фахівці оперативно-піротехнічного підрозділу ДСНС вилучили для подальшого знешкодження мінометні снаряди Другої світової війни.

12:16 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь