A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Ще раз про бережне ставлення до майна громади

Ще раз про бережне ставлення до майна громади

Днями у с. Корсунці на розі вулиць Щасливої і Степової КП «Перспектива» встановило новий альфатер для сміття. Колишній міцний бак має величезну вертикальну тріщину, тож став непридатним для використання. Причиною цього є те, що замість побутових відходів населення викидає в альфатер важкі відходи, у тому числі, траву, будівельні матеріали, частини меблів тощо.

09:14 27.04.2023

Для України Чорнобиль залишається незагоєною раною

Для України Чорнобиль залишається незагоєною раною

За роком спливає рік, але для України Чорнобиль залишається незагоєною раною. Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не несе аналогів за масштабностями рукотворного забруднення екологічної сфери. 1986 рік завжди залишиться у пам'яті українців. У Новокубанському сільському клубі з нагоди річниці трагедії було проведено годину пам’яті «Чорнобиль не має минуло часу», у Павлинському сільському будинку культури діяла книжкова виставка «Чорнобиль: біль і пам’ять». Закладами культури села Іванове в медіацентрі «Синергія» було організовано та проведено годину пам’яті «Чорнобиль біль і трагедія українського народу» з переглядом документальної стрічки «Історія Без Міфів».

14:48 26.04.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

У приміщенні Красносільської сільської ради 26 квітня триває прийом документів для отримання фінансової допомоги від ООН. Нагадуємо, що отримати допомогу можуть особи, які ПОСТРАЖДАЛИ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ, розпочатої 24 лютого 2022 року і НЕ ОТРИМУВАЛИ МІЖНАРОДНУ ДОПОМОГУ протягом 2022-2023 років.

11:01 26.04.2023

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

Шановні мешканці Красносільської громади! 26 квітня - день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу в історії людства та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків та усіх українців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності. У цей день вшануймо ліквідаторів за їх сміливість та відвагу! Передаємо найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію і схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, чиї життя обірвав смертоносний атом.

04:22 26.04.2023

Толока у Переможному

Толока у Переможному

У с. Переможному сьогодні відбулася толока. Жителі села, працівники освіти, культури та благоустрою на чолі зі старостою Оленою Шарафаненко із залученням техніки КП «Перспектива» прибрали за селом несанкціонований смітник, який утворився протягом осінньо-зимового періоду.

15:52 25.04.2023

Він повернувся до дому на щиті...

Він повернувся до дому на щиті...

25 квітня Красносільська громада провела в останній путь Олега Івановича Горі, жителя с. Лізинки. Наш Захисник загинув на Донеччині 15 квітня. У чоловіка залишилися діти та мама. Глибоко співчуваємо родині загиблого Героя! Світла пам'ять про нього завжди залишиться у наших серцях!

15:23 25.04.2023

Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

25 квітня у сесійній залі Красносільської сільської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Присутні розглянули питання про визначення місця проживання неповнолітніх дітей із одним з батьків, встановлення графіка відвідування батьком неповнолітньої дитини та позбавлення батьківських прав матері з подальшим влаштуванням дитини під опіку бабусі. Усі питання потребували детального вивчення та опрацювання, після чого були прийняті певні рішення.

12:58 25.04.2023

В Україні стартував Всеукраїнський Проєкт «МІШЕЧОК»

В Україні стартував Всеукраїнський Проєкт «МІШЕЧОК»

В Україні стартував Всеукраїнський Проєкт «МІШЕЧОК». Міжнародний молодіжний рух School Recycling World запрошує долучитися до Всеукраїнського проєкту «Мішечок» задля спільної перемоги на екологічному фронті

09:54 25.04.2023

Тимчасовий прихисток у с.Кубанка отримав 50 комплектів постільної білизни

Тимчасовий прихисток у с.Кубанка отримав 50 комплектів постільної білизни

Красносільська громада отримала чергову допомогу від Одеського районного гуманітарного штабу. Наразі одержали 50 комплектів постільної білизни. Вони будуть передані до тимчасового прихистку для внутрішньо переміщених осіб, який знаходиться у с. Кубанці.

10:42 24.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь