A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Марина Архірій провела черговий прийом громадян

Марина Архірій провела черговий прийом громадян

15 травня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела черговий прийом громадян з особистих питань. Жителі різних населених пунктів громади зверталися зі своїх нагальних проблем. Серед них: виділення матеріальної допомоги, оренда водойм, стан каналізаційних стоків тощо. Частина питань були вирішені на місці. З інших, які потребують доопрацювання, дані відповідні доручення.

14:22 15.05.2023

Увага! Закриття переїзду!

Увага! Закриття переїзду!

У зв'язку з виконанням ремонтних колійних робіт на переїзді «1294 км» у напрямку руху від с. Ілічанки до с. Красносілки, рух автотранспорту через залізничний переїзд буде закрито з 22.05.2023 року з 10:00 години до 26.05.2023 року до 15:00 год. Просимо водіїв автотранспорту взяти до уваги дану інформацію та планувати свій маршрут завчасно. Рух автобусу №59 здійснюватиметься за маршрутом: з міста та у зворотному напрямку: вул. Марсельська – Бочарова – Ж. Кюрі – Заболотного – об’їзна дорога – с. Корсунці – с. Красносілка (за діючим графіком).

11:29 15.05.2023

«DECIDE Winter Сlubs. Ми вдома — в Україні» визначив переможців

«DECIDE Winter Сlubs. Ми вдома — в Україні» визначив переможців

«DECIDE Winter Сlubs. Ми вдома — в Україні» визначив переможців. Серед них учні Красносільського ліцею з роботою  «Активна молодь сучасної громади» На початку року Красносільський ліцей  долучився до тренінгу з основ відеозйомки та монтажу для дітей та молоді в межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту «DECIDE Winter Clubs. Ми вдома — в Україні».

13:04 12.05.2023

Учень 3-го класу Корсунської гімназії Іван Столяр переміг у Всеукраїнському юнацькому фестивалі "В об’єктиві натураліста – 2023"

Учень 3-го класу Корсунської гімназії Іван Столяр переміг у Всеукраїнському юнацькому фестивалі "В об’єктиві натураліста – 2023"

Учень 3-го класу Корсунської гімназії Іван Столяр (керівник проєкту - Столяр Марія) зайняв I місце у Всеукраїнському юнацькому фестивалі "В об’єктиві натураліста – 2023" у номінації "Кращий відеоролик (відеокліп)" - "Краса природи навколо нас".

12:24 12.05.2023

Марина Архірій провела нараду з керівниками освітніх закладів громади

Марина Архірій провела нараду з керівниками освітніх закладів громади

11 травня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела нараду з керівниками освітніх закладів громади. Обговорили питання завершення навчального року та відзначення Дня захисту дітей. Цього року маємо 122 випускники 9-х класів та 37 – 11-х класів. Сподіваємося на медалістів. Заняття у 2022-2023 році завершуються 26 травня. Документи про повну загальну середню освіту випускники зможуть отримати у червні. З 5 по 23 червня триватиме основна сесія НМТ. Незважаючи на воєнний стан, планується провести ряд заходів до Дня захисту дітей. Про них буде повідомлено окремо.

12:21 12.05.2023

Толока у Павлинці

Толока у Павлинці

У с. Павлинці, як і в інших населених пунктах громади, відбулася толока. Працівники галузей культури, медицини, КП «Перспективи» та депутат сільської ради Валентина Боринська на чолі зі старостою села Оленою Козаковою прибрали територію навколо сільського клубу та ФАПу, покосили траву, пофарбували паркан та підбілили дерева.

17:03 11.05.2023

Заступник голови Одеської РВА Аркадій Мкртичян проинспектував місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб

Заступник голови Одеської РВА Аркадій Мкртичян проинспектував місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб

11 травня у Красносільську громаду з робочим візитом завітав заступник голови Одеської РВА Аркадій Мкртичян, аби проінспектувати місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Разом із заступником сільського голови Оленою Степановою та старостою с. Кубанки Тетяною Вольчевою оглянули шелтер, облаштований у місцевому клубі. На сьогодні там проживає родина із Бахмута, яка разом зі своїми чотирилапими друзями переїхала до нашої громади. Аркадій Мкртичян відзначив якісний рівень готовності шелтеру та побажав і надалі тримати на тому ж рівні.

15:23 11.05.2023

ЗМІНИ ДО СИСТЕМИ ДОБРОВІЛЬНОЇ СПЛАТИ ЄСВ

ЗМІНИ ДО СИСТЕМИ ДОБРОВІЛЬНОЇ СПЛАТИ ЄСВ

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області інформує, що в грудні 2022 року набув чинності Закон України № 2734-ІХ “Про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення механізму участі у загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванні”.

12:48 11.05.2023

Урочисте привітання із 75-річчям  Олександра Дмитровича Поліщука

Урочисте привітання із 75-річчям Олександра Дмитровича Поліщука

У сесійній залі Красносільської сільської ради відбулося урочисте привітання із 75-річчям від дня народження Олександра Дмитровича Поліщука, колишнього гравця і тренера команди «Чорноморець», а нині – тренера молодих футболістів с. Красносілки. Красносільський сільський голова Марина Архірій висловила щирі слова подяки Олександру Дмитровичу за виховання і навчання молодого покоління, плекання юних чемпіонів та побажала міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових перемог та вручила подарунковий сертифікат на 50 тис. грн.

12:20 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь