A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Starlink під час блекаутів

Starlink під час блекаутів

Красносільська громада отримала від Одеської обласної військової адміністрації та Одеської районної військової адміністрації термінал Starlink. Це дасть можливість мешканцям користуватися якісним інтернетом чи зв'язатися з рідними, зокрема, в Пунктах Незламності, в період довготривалого відключення електроенергії, а також бути на зв'язку під час можливих блекаутів.

16:47 26.01.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

Шановні мешканці Красносільської громади! Сьогодні ворог вчергове здійснив масовану ракетну атаку на населені пункти України. У результаті влучання в об'єкти енергетичної інфраструктури в нашій та інших областях є значні проблеми з електропостачанням. На щастя, ми не маємо проблем з тепло- та водопостачанням.

14:15 26.01.2023

За недотримання правил благоустрою передбачені штрафні санкції

За недотримання правил благоустрою передбачені штрафні санкції

25 січня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Красносільської сільської ради. Присутні розглянули протокол, складений на підприємця, який, подав документи, але, не дочекавшись дозволу виконкому, почав облаштовувати тимчасову споруду під торгівлю у с. Красносілці.

11:22 25.01.2023

Прокладання та ремонт трубопроводів

Прокладання та ремонт трубопроводів

Січень, зважаючи на сприятливі погодні умови, є для комунальників плідним. Протягом місяця КП «Перспектива» активно працювало над заміною та ремонтом водопровідної мережі у громаді. Було усунуто декілька поривів у с. Корсунцях по вул. Колгоспній та у с. Красносілці по вул. Чорноморській.

11:24 24.01.2023

Виїзний прийом

Виїзний прийом

23 січня у Красносільському центрі первинної медико-санітарної допомоги відбувся безкоштовний виїзний прийом мобільної бригади фахівців обласної лікарні. Лікарем-гінекологом та сімейним лікарем було прийнято більше 20 жителів громади, яким надані консультації та призначення. Нагадаємо, що прийом проведено за ініціативи Одеської обласної військової адміністрації та сприяння благодійної організації «100 відсотків життя» у рамках проєкту «Мобільні бригади СРЗ» в Одеській області.

10:33 24.01.2023

Турнір з міні-футболу до Дня Соборності України

Турнір з міні-футболу до Дня Соборності України

До Дня Соборності України в Красносільській громаді був проведений турнір з міні-футболу. У змаганнях, які проходили у с. Івановому, взяли участь футбольні команди Красносілки, Переможного та Іванового. В запеклі боротьбі на футбльному майданчику перше місце виборола команда "Гільдендорф" (Красносілка), друге - "Аджалик" (Іванове), поступившись лише в серії пенальті, третє місце посіли юні футболісти "Гільдендорф юніор". Змагання пройшли в дружні атмосфері, на жаль, без вболівальників, через певні умови. Дякуємо футболістам та тренерам за відмінну гру.

09:43 24.01.2023

До уваги сімей з дітьми Красносільської громади!

До уваги сімей з дітьми Красносільської громади!

В ці часи, коли в нашій країні йде повномасштабна війна, для нас важливо працювати для створення кращих умов перебування сімей з дітьми, розвитку соціальних послуг, надання психологічної, юридичної та іншої гуманітарної допомоги.

16:50 23.01.2023

Наш земляк Герула Роман переможець Гран-Прі Хорватії 2023 з карате в категорії хлопці 13-14

Наш земляк Герула Роман переможець Гран-Прі Хорватії 2023 з карате в категорії хлопці 13-14

20-22 січня у м.Самобор (Хорватія) проходили міжнародні змагання з карате Гран-Прі Хорватії 2023. Перше місце в категорії хлопці 13-14 років, вага до 44 кг, посів учень 8-А класу Красносільського ліцею, вихованець спортивного клубу "Tigrenok" Герула Роман. Вітаємо Романа та його батьків, пишаємось та бажаємо подальших перемог! Так тримати!!! P.S. Нагадаємо, що у грудні Роман посів третє місце на етапі молодіжної ліги у м.Венеції.

16:47 23.01.2023

23 січня Красносільська громада провела в останню путь Героя - Віталія Петровича Третьякова

23 січня Красносільська громада провела в останню путь Героя - Віталія Петровича Третьякова

Сьогодні Красносільська громада попрощалася ще з одним Захисником України - Віталієм Петровичем Третьяковим, жителем с. Ілічанки, який загинув 14 січня на Донеччині при виконанні бойового завдання. Доброзичливий, щирий, з відкритою душею, він завжди готовий був допомогти ближньому. У Захисника залишилися троє дітей та дружина.

14:30 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь