A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Діалог правоохоронців з громадами

Діалог правоохоронців з громадами

У межах співпраці між ГУНП в Одеській області та територіальними громадами щодо реалізації проектів «Поліцейський офіцер громади» та «Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі» 16 лютого відбулася спільна нарада для підбиття підсумків діяльності за 2022 рік, обговорення проблемних питань у взаємодії та визначення перспективних завдань. У нараді взяли участь Красносільський сільський голова Марина Архірій, голови громад, керівництво Головного управління, поліцейські офіцери та спеціалісти із безпеки в освітньому середовищі.

17:01 16.02.2023

Роботи щодо утримання території громади в належному санітарному стані не припиняються.

Роботи щодо утримання території громади в належному санітарному стані не припиняються.

У Красносільській громаді постійно тривають роботи щодо утримання територій в належному санітарному стані. Незважаючи на зиму, працівники з благоустрою прибирають узбіччя доріг після нерадивих автомобілістів, місця навколо зупинок, пам’ятників, на дитячих майданчиках тощо. Велике прохання до кожного жителя громади з повагою ставитися до праці комунальників і цінувати їх труд. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

09:21 16.02.2023

Зустрічі з ветеранами

Зустрічі з ветеранами

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в закладах культури Красносільської сільської ради відбулися тематичні заходи та було організовано зустрічі з воїнами інтернаціоналістами, які поділилися своїми спогадами та враженнями від країни, де їм довелося виконувати свій військовий обов'язок. Присутні із зацікавленням слухали розповіді очевидців про страшні роки війн у різних державах, у яких брали участь і наші земляки.

18:28 15.02.2023

Вшанування учасників бойових дій

Вшанування учасників бойових дій

Українські чоловіки та жінки завжди славилися мужністю, героїзмом, вірністю військовому обов’язку. Так було і триває досі. Щороку 15 лютого в Україні вшановують учасників бойових дій на території інших держав. З цієї нагоди у Корсунській гімназії були проведені виховні години та вшановано пам'ять воїнів хвилиною мовчання. Учні переглядали презентації, з яких дізнавались про війну в Афганістані, що тривала протягом майже 10 років. Більше 160 тисяч українців виконували свій військовий обов’язок в Афганістані, понад 3 тисячі з яких не повернулися додому.

17:07 15.02.2023

Продовжуємо співпрацю з ГО "Veterans HUB Odesa"

Продовжуємо співпрацю з ГО "Veterans HUB Odesa"

15 лютого в приміщені Красносільської сільської ради в рамках програми USAID «Завжди поруч» представники ГО «Veterans HUB Odesa» провели тренінг на тему «Нащі емоції керують нами». На тренінг були запрошенні жителі громади різних категорій. Головною метою тренінгу була адаптація громадян до сучасних реалій життя та допомога у подоланні стресу.

15:32 15.02.2023

Школи громади отримали 41 ноутбук

Школи громади отримали 41 ноутбук

У рамках національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю" завдяки Міністерству освіти і науки України, Міністерству цифрової трансформації України та компанії «Google», за підтримки ЮНЕСКО навчальні заклади Красносільської громади отримали 41 ноутбук для вчителів! Така кількість ноутбуків забезпечить потреби педагогічних працівників, покращить роботу вчителя в освітньому процесі в умовах навчання онлайн. Дякуємо Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії HP та Microsoft.  

14:20 15.02.2023

Нова форма декларації про майновий стан і доходи та пам'ятка "Якщо людина працює неповний робочий день"

Нова форма декларації про майновий стан і доходи та пам'ятка "Якщо людина працює неповний робочий день"

З 01 січня 2023 року вводиться в дію нова форма Декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація), затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 № 859 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 17 травня 2022 року № 143, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03.06.2022 за № 593/37929 (з урахуванням змін, внесених наказом Міністерства фінансів України від 09 червня 2022 року № 160))

11:33 15.02.2023

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня у Красносільській громаді відбулося покладання квітів до пам’ятника загиблим односельцям та пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих. Напередодні голова Спілки ветеранів війни в Афганістані і інших воїн Красносільської ТГ Володимир Наконечний разом з побратимами відвідали могили померлих однополчан.

10:56 15.02.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 26 січня 2023 року No 2023.0628, стосовно виявлення занадто високого вмісту барвника E 124 (Понсо 4 R) в концентрованому напої, що експортувався з Франції (виробник: GEORGES MONIN, France) до України (одержувач: ТзОВ «ПРОБАР», провулок Індустріальний, 23, м. Київ) (додається).

08:47 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь