A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі Красносільської громади!

Шановні жителі Красносільської громади!

Розпочався сезон обрізки дерев та кущів. А згодом, протягом квітня-травня проводиться двомісячник з благоустрою населених пунктів нашої громади. Тому все зрізане гілля та лозу прохання подрібнювати і складувати біля альфатерів, а листя та траву - окремо у мішках. Це дасть змогу КП «Перспектива» вивезти листя і траву у спеціально відведення місце, а зрізане гілля переробити. Комунальне підприємство не в змозі збирати листя, траву та гілля біля кожного будинку, особливо це актуально в умовах сьогодення. Тому до порушників будуть накладатися штрафні санкції. Давайте будемо свідомими і спробуємо не залишати після себе несанкціоновані смітники, будівельне сміття, папір і поліетилен на дорозі, зламані меблі біля альфатерів. Лише разом ми зможемо зробити нашу громаду чистою і охайною!

08:37 01.03.2023

Красносільський сільський голова Марина Архірій та старости звітували про свою роботу у 2022 році

Красносільський сільський голова Марина Архірій та старости звітували про свою роботу у 2022 році

На черговій сесії Красносільської сільської ради сільський голова Марина Архірій та старости старостинських округів прозвітували про свою роботу у 2022 році. У рішенні сесії відзначено, що робота сільського голови, депутатського корпусу VIII скликання та виконавчих органів Красносільської сільської ради у звітному періоді була спрямована на вирішення завдань економічного, соціального та культурного розвитку з метою забезпечення життєдіяльності громади в умовах правового режиму воєнного стану. На сесії також схвалено звіт про виконання бюджету громади за 2022 рік та внесено зміни до головного кошторису громади на 2023 рік.

18:01 28.02.2023

Крим - це Україна

Крим - це Україна

У закладах культури Красносільської громади до Дня окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя було проведено ряд тематичних заходів, серед яких години скорботи з переглядом документальних стрічок «Вкрадений півострів», «Крим. Нескорений», інформаційно-просвітницька година «Крим – це Україна!». Також у бібліотечних закладах діяли книжкові виставки «Крим. Оточені зрадою», «Крим - це Україна»

18:00 28.02.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Модель вступної кампанії уже визначена: вступники на перший курс закладів вищої освіти проходитимуть національний мультипредметний тест (НМТ). Іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Щоб переконатися в цьому, навчитися розподіляти час на виконання завдань із різних предметів, визначити теми, над якими варто ретельніше попрацювати, абітурієнтам потрібно буде виконати завдання демонстраційних варіантів НМТ.  

17:47 28.02.2023

Приєднуйтесь до проектів Благодійного Фонду "Вітрила дитинства"

Приєднуйтесь до проектів Благодійного Фонду "Вітрила дитинства"

У п'ятницю, 24 лютого, команда проєкту Благодійного Фонду "Вітрила дитинства" провела цікаві розвиваючі заходи:«Антистрес малювання» для мам, Студія "Розумники" для дітей 3 - 6 років. Мами завітали разом з дітьми, вчилися спостерігати за власним станом, перемикати увагу і зосереджуватись, за 1 годину отримали яскравий малюнок.

17:42 28.02.2023

Більше 100 жителів громади відремонтують свої господарські приміщення за рахунок ваучерної програми

Більше 100 жителів громади відремонтують свої господарські приміщення за рахунок ваучерної програми

27 лютого завершено збір документів від жителів громади для участі у ваучерній програмі для ремонту приміщень для утримання великої рогатої худоби, сільськогосподарських тварин та домашньої птиці. Більше 100 жителів отримали можливість за залучені кошти відремонтувати підсобні приміщення.

17:28 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь