A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Робота по облаштуванню прихистків продовжується

Робота по облаштуванню прихистків продовжується

Одним із головних завдань місцевої влади в умовах сьогодення є всебічна увага внутрішньо переміщеним особам, які через війну полишили власні домівки і тимчасово знайшли свій прихисток на території Красносільської громади. Протягом року було розроблено та втілено в життя безліч програм з адаптації нових жителів громади.

12:53 02.03.2023

УВАГА! Небезпечний рис

УВАГА! Небезпечний рис

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 17 лютого 2023 року No 2023.0797-fup 7, стосовно виявлення перевищення допустимого рівня Кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turco, Italy; трейдер: WB Polska Sp. z o.o., Poland) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021) (додається).

11:27 02.03.2023

Програма USAID АГРО надасть добрива та насіння соняшника агровиробникам: з 1 по 14 березня триває реєстрація заявок у ДАР.

Програма USAID АГРО надасть добрива та насіння соняшника агровиробникам: з 1 по 14 березня триває реєстрація заявок у ДАР.

Агровиробники, які обробляють від 5 до 500 га, можуть отримати міндобрива або насіння соняшника від Програми USAID АГРО у межах ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна. Проект здійснюється у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Заявки приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 14 березня 2023.

15:33 01.03.2023

Весняні свята

Весняні свята

До болгарського свята Баба Марта, який болгари відзначають 1 березня, в Болгарській читальні «Івана Вазова», яка діє на базі Кубанської сільської бібліотеки, було проведено майстер-клас з виготовлення мартенічок. Готові сувеніри дітлахи дарували односельцям на знак того, що червона та біла ниточки зв'язують усіх болгар по всьому світу.

08:43 01.03.2023

Шановні жителі Красносільської громади!

Шановні жителі Красносільської громади!

Розпочався сезон обрізки дерев та кущів. А згодом, протягом квітня-травня проводиться двомісячник з благоустрою населених пунктів нашої громади. Тому все зрізане гілля та лозу прохання подрібнювати і складувати біля альфатерів, а листя та траву - окремо у мішках. Це дасть змогу КП «Перспектива» вивезти листя і траву у спеціально відведення місце, а зрізане гілля переробити. Комунальне підприємство не в змозі збирати листя, траву та гілля біля кожного будинку, особливо це актуально в умовах сьогодення. Тому до порушників будуть накладатися штрафні санкції. Давайте будемо свідомими і спробуємо не залишати після себе несанкціоновані смітники, будівельне сміття, папір і поліетилен на дорозі, зламані меблі біля альфатерів. Лише разом ми зможемо зробити нашу громаду чистою і охайною!

08:37 01.03.2023

Красносільський сільський голова Марина Архірій та старости звітували про свою роботу у 2022 році

Красносільський сільський голова Марина Архірій та старости звітували про свою роботу у 2022 році

На черговій сесії Красносільської сільської ради сільський голова Марина Архірій та старости старостинських округів прозвітували про свою роботу у 2022 році. У рішенні сесії відзначено, що робота сільського голови, депутатського корпусу VIII скликання та виконавчих органів Красносільської сільської ради у звітному періоді була спрямована на вирішення завдань економічного, соціального та культурного розвитку з метою забезпечення життєдіяльності громади в умовах правового режиму воєнного стану. На сесії також схвалено звіт про виконання бюджету громади за 2022 рік та внесено зміни до головного кошторису громади на 2023 рік.

18:01 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь