A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Наша молодь - наше майбутнє!

Наша молодь - наше майбутнє!

Доля так вирішила, що 22 березня в нашій громаді народились дві особливі людини - вихованці Красносільського ліцею. Вранці Красносільський сільський голова привітала з 14-ти річчям перспективного спортсмена та спортивну надію нашої громади - Герулу Романа, а у другій половині завітала в гості до Рудої Валерії, якій виповнилось 16 років. Завжди усміхнена та життєрадісна – щира красуня з чарівною посмішкою. Справжні бійці, які готові перемагати! Вони козацького роду і доводять це щодня, підкорюючи нові вершини та долаючи всі перешкоди. Таку молодь ми зобов’язані підтримувати та допомагати.

11:27 23.03.2023

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

Красносільська сільська рада повідомляє, що ТОВ «АГРО ПІВДЕНЬ – 1» з 24 березня 2023 року планує провести обприскування наземним методом посівів озимої пшениці під врожай 2023 року, препаратами з діючою речовиною: - Тебуконазол: 500 г/л, клас токсичності ІІІ; - Пропіконазол: 250 г/л, клас токсичності ІІІ; - Піроксулам, 250 г/л + галауксифен-метил, 66,67 г/кг + клоквінтосет- кислоти 354 г/кг (антидот); - Альфа-циперметрин 200 г/л. на наступних полях Красносільської ОТГ: - землі сільськогосподарського призначення навколо сіл: Кубанка, Василівка, Созонівка; - с. Іванове - землі сільськогосподарського призначення, розташовані на півночі населеного пункту. Суміжні поля Фонтанської ОТГ: с.Фонтанка, поля №№ 1-2.

14:08 22.03.2023

ЯКЩО ОТРИМУЄТЕ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ В “КОНВЕРТІ”

ЯКЩО ОТРИМУЄТЕ ЗАРОБІТНУ ПЛАТУ В “КОНВЕРТІ”

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області нагадує, що відповідно до ст.24 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" в страховий стаж для розрахунку пенсії зараховується період, впродовж якого особа підлягає обов'язковому пенсійному страхуванню і за який щомісячно сплачені страхові внески в сумі не менше мінімального страхового внеску.

11:35 22.03.2023

У Красносільській громаді триває поточний ремонт доріг

У Красносільській громаді триває поточний ремонт доріг

22 березня сільський голова Марина Архірій оглянула хід виконання робіт, які сьогодні здійснюються від об’їзної дороги через с. Корсунці на Красносілку. Марина Миколаївна поспілкувалася з керівництвом організації, зазначивши, що в цілому задоволена якістю виконуваного ремонту.

11:19 22.03.2023

Марина Архірій зустрілася зі спортивною гордістю Красносільської Громади Романом Герулою

Марина Архірій зустрілася зі спортивною гордістю Красносільської Громади Романом Герулою

22 березня Красносільський сільський голова Марина Архірій зустрілася з Романом Герулою - учнем 8-го класу Красносільського ліцею, та його родиною. Сьогодні юнаку виповнилося 14 років і він прийшов до ЦНАПу оформляти документи на свій перший паспорт громадянина України.

11:06 22.03.2023

Запрошуємо на відкриття соціального ХАБУ

Запрошуємо на відкриття соціального ХАБУ

25 березня, у суботу, о 11.00 відбудеться відкриття СОЦІАЛЬНОГО ХАБУ для сімей з дітьми! Хаб облаштовано в приміщенні Управління культури Красносільської сільської ради (стара амбулаторія) за адресою: с. Красносілка, вул. Шкільна, 1Б. На відкритті ми познайомимо вас зі спеціалістами проєкту, розповімо про послуги та заплановані заходи. А дітей чекають цікаві зустрічі і сюрпризи! СОЦІАЛЬНИЙ ХАБ – це безпечний простір, насамперед для дітей, облаштований під їх потреби.

09:00 22.03.2023

Обережно небезпечні устриці!

Обережно небезпечні устриці!

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 02 березня 2023 року No 2023.1260-fup 4, стосовно виявлення норовірусу в устрицях (Crassostrea gigas), що експортувалися з Франції (виробник: Les jardins ostréicoles de tatihou, France; пакувальник: Friulpesca SRL, Italy) до України (одержувач: ТзОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», проспект Петра Григоренка, 43, м. Київ) (додається).

08:57 22.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з англійської мови. Онлайновий тест  із цього предмета вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням (https://lv.testportal.gov.ua/englishTest/). 

08:52 22.03.2023

Опис освітньо-грантової програми TalentA-2023

Опис освітньо-грантової програми TalentA-2023

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA- 2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Завдяки програмі учасниці отримають доступ до інформації, яка допоможе їм забезпечити життєздатність власного бізнесу із урахуванням практик сталого розвитку, а також можливість виграти грант для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. Грантовий фонд у 2023 році складає понад 1 мільйон гривень.

08:49 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь