A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

НМТ–2023: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ

НМТ–2023: КАЛЕНДАР ПРОВЕДЕННЯ

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України затверджено календарний план організації та проведення у 2023 році національного мультипредметного тесту (НМТ). 

08:42 22.03.2023

НМТ 2023 фізика

НМТ 2023 фізика

Відсьогодні потенційні учасники НМТ, які планують вибрати третім предметом фізику, можуть виконати 20 завдань за посиланням ( https://lv.testportal.gov.ua/physics/ ) з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

08:28 22.03.2023

Чергова допомога від наших польських друзів

Чергова допомога від наших польських друзів

Територіальні громади, які є жертвами російської агресії проти України, отримують допомогу від міжнародних організацій. Фонд Mіжнародної Солідарності (Республіка Польща) закуповує і доставляє гуманітарну допомогу до Одещини. У рамках відповідного проекту у результаті тісної співпраці Красносільського сільського голови М. Архірій та команди Фонду міжнародної солідарності наша громада отримала благодійну допомогу.  Це: 2 генератори 5.5 кВт; 3 генератори 8 кВт 3-ф; 10 генераторів 3.8 кВт; пічки і коліна до димоходу – по 12 шт. Гуманітарна допомога буде дієвою підтримкою громаді на час воєнних дій в Україні.

17:14 21.03.2023

Учні Красносільського ліцею - Переможці!

Учні Красносільського ліцею - Переможці!

Красносільський ліцей отримав підсумки Всеукраїнського конкурсу есе патріотично-громадянської тематики «Єднанням сильні!», який був проведений з метою консолідації та формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті та належного вшанування пам’ятних дат і ювілеїв. 

17:35 20.03.2023

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

 Красносільська сільська рада повідомляє, що ТОВ «АГРО ПІВДЕНЬ – 1» з 23 березня планує провести обприскування наземним методом посівів озимого ріпаку під врожай 2023 року від шкідників препаратами з діючою речовиною: - хізалофоп-П-етил, 125 г/л належить до хімічного класу похідних 2-(4-арилоксифенокси) пропіонові кислоти; - клетодим, 120 г/л, клас безпечності ІІІ; - етаметсульфурон-метил, 750 гр/кг, клас безпечності ІІІ; - галауксифен-метил, 5 г/л + клопіралід, 120 г/л, клас безпечності ІІІ на наступних полях Красносільської ОТГ: - с.Красносілка поля № 7, № 9, №№ 32-33; - с.Іванове (колишнє Свердлове) поля № 2, 5, ОСГ, 10 – 11; - с. Переможне № 3, 4, 6, 7. Запланована дата закінчення обробки 3 квітня.

17:18 20.03.2023

“Буревій” - Бригада утилізації російських військових

“Буревій” - Бригада утилізації російських військових

Від 24 лютого 2022 року особовий склад військової частини виконує завдання в складі угруповання сил оборони Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та інфраструктуру. Її бійців залучали до оборони у містах Сєвєродонецьк і Лисичанськ на Луганщині. Натепер вона виконує завдання в місті Бахмут Донецької області. Гасло бригади: "Бригада утилізації російських військових".

09:29 20.03.2023

Об нас ламається ворог! Вступай і наступай.

Об нас ламається ворог! Вступай і наступай.

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. 

08:18 20.03.2023

19 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

19 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваша робота – це охайність та чистота вулиць і населених пунктів, тепло і затишок в оселях, доступні та якісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту жителів, а відтак і запорука їх хорошого настрою. Особливо актуальним це стало сьогодні, коли ми відчуваємо ціну кожного прожитого дня зі світлом, теплом і водопостачанням.

05:18 19.03.2023

Пам'ять про українських Захисників, яких забрала жорстока війна, назавжди залишиться у серцях українців.

Пам'ять про українських Захисників, яких забрала жорстока війна, назавжди залишиться у серцях українців.

18 березня керівництво Красносільської громади, військові побратими та жителі с. Красносілки вшанували пам'ять свого земляка НИКИТЕНКА Геннадія Борисовича. Він став першим Героєм громади, який віддав своє життя за незалежність і суверенітет України у війні з рф. Геннадій загинув 18 березня під Миколаєвом, захищаючи рідну землю від окупантів. Присутні вшанували пам'ять про Героя хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили.

10:54 18.03.2023

Не словом, а ділом

Не словом, а ділом

Молодь Красносільської громади бере активну участь у різноманітних конкурсах та проектах. ГО «Молодіжний вектор розвитку» (керівник Віталій Курятник) взяла участь у проєкті «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення», що реалізується ГО «Альтернатива» за фінансової підтримки Disasters Emergency Committee (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія) та отримала грант на суму 150 тис. грн. Відповідні кошти були направлені на придбання 4 холодильників та 15 обігрівачів для прихистків, облаштованих у с. Кубанці і Павлинці.

09:49 18.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь