A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Весна на порозі!

Весна на порозі!

Учасники освітнього процесу Корсунської гімназії зустрічають весну з надією та любов`ю! Учні молодших класів до свята весни готують саморобки, малюнки та інші творчі роботи. Весна асоціюється з жіночністю, з народженням нових мрій, адже все довкола оживає, розквітає та набирається нових сил. Віримо разом з дітьми у переможну весну, яка дарує всім нам нові сили та натхнення!

09:52 08.03.2023

Зі святом весни!

Зі святом весни!

Дорогі наші жінки: відважні захисниці, берегині домашнього вогнища, невтомні волонтерки, матусі, сестри, дружини, дочки! Щиро вітаю вас зі святом весни, краси, жіночності та любові! Величезна подяка за те, що тримаєте на своїх тендітних плечах нашу Україну.

08:06 08.03.2023

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

ДО уваги бджолярів Красносільська сільська рада повідомляє, що ТОВ «АГРО ПІВДЕНЬ – 1» з 8 березня планує провести обприскування наземним методом посівів озимого ріпаку під врожай 2023 року препаратами з діючою речовиною: - МЦПА у формі солей діметіламіна, натрія і кальція, 500 г/л 3 клас токсичності; - Трісілоксан алкоксілат, 099 г/л, 3 клас токсичності на наступних полях Красносільської ОТГ: - с.Кубанка поля № 18, № 19 Оренда ферм; суміжні поля Доброславської ОТГ: - с. Степове поля № 5,

21:12 07.03.2023

Українці стурбовані появою нової субкультури ПВК "Редан" серед підлітків…

Українці стурбовані появою нової субкультури ПВК "Редан" серед підлітків…

7 березня Міністерство освіти і науки України організувало в онлайн режимі нараду з питань запобігання поширенню негативних субкультур, зокрема ПВК «Редан».       В нараді взяли участь фахівці Управління освіти Красносільської сільської ради, керівники закладів позашкільної освіти, співробітники поліції та психологи.

21:10 07.03.2023

Декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року

Декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2022 року

З 1 січня 2023 року розпочалася кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2022 року. Щорічне декларування доходів громадянами пов’язано з виконанням вимог Податкового кодексу України (далі – Кодекс), згідно з положеннями якого платники податку у відповідних випадках зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи, або мають право подати декларацію для отримання податкової знижки.

15:29 07.03.2023

Навчання щодо військового обліку призовників відбулося у сесійній залі Красносільської сільської ради

Навчання щодо військового обліку призовників відбулося у сесійній залі Красносільської сільської ради

7 березня у сесійній залі Красносільської сільської ради відбулося навчання щодо військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів на підприємствах, установах та організаціях, які функціонують на території громади. Начальник відділення обліку мобілізаційної роботи – заступник начальника четвертого відділу Одеського РТЦК та СП, підполковник Олександр Номазов детально розповів про правила ведення військового обліку на підприємствах, правила порядку бронювання, зупинився на недоліках, які виникають під час ведення і подачі документів до РТЦК.

14:35 07.03.2023

Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС!

Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС!

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть міста Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом із Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрямок наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

12:40 07.03.2023

Об’єкти критичної інфраструктури продовжують забезпечувати засобами резервного живлення

Об’єкти критичної інфраструктури продовжують забезпечувати засобами резервного живлення

Одеська районна військова адміністрація не залишається осторонь вирішення питань територіальних громад. Уже в цьому році Красносільська громада отримала від ОРВА два генератори потужністю 5 кВТ та 7,5 кВТ, які встановлюються на об’єктах критичної інфраструктури.

11:00 07.03.2023

Красносільська громада продовжує підтримку ВПО

Красносільська громада продовжує підтримку ВПО

Внутрішньо переміщені особи, які наразі проживають у Красносільській громаді, отримують продуктові набори: борошно, макарони, цукор, олію. 300 наборів виділені Одеською районною військовою адміністрацією і протягом цього тижня будуть передані ВПО та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

15:25 06.03.2023

Цікаві вихідні для малечі громади

Цікаві вихідні для малечі громади

Своє дозвілля у вихідні дні дітлахи громади провели на заняттях з декоративно-прикладного мистецтва на базі закладів культури в різних населених пунктах: Переможному, Красносілці, Івановому, Павлинці, Новокубанці, Кубанці. З кольорового паперу, фоамірану дітки створювали власноруч маленькі сюрпризи своїм матусям, бабусям та сестричкам до Міжнародного жіночого дня. Завдяки творчій уяві та працьовитим ручкам дітлахів звичайний папір перетворювався у симпатичні кошики, парасольки, яскраві квіти та бантики. Заняття проходять у рамках співпраці з ГО «Дівчата» у партнерстві з міжнародною організацією «World Vision».

15:20 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь