A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато поточний ремонт доріг

Розпочато поточний ремонт доріг

У Красносільській громаді розпочато поточний ремонт доріг місцевого значення. Наразі роботи ведуться на ділянці від з’їзду з об’їзної дороги через Корсунці у бік Красносілки. Сільський голова Марина Архірій оглянула хід робіт та поспілкувалася з представником підрядної організації.

16:53 17.03.2023

У Красносільському ЦПМСД новий головний лікар

У Красносільському ЦПМСД новий головний лікар

Красносільський сільський голова Марина Архірій представила колективу Центру первинної медико-санітарної допомоги нового головного лікаря. Ним призначено Мар’яна Костянтиновича Долгого, 26-річного лікаря хірурга-ортопеда, жителя Красносілки, який працював у ЦПМСД. Марина Миколаївна зазначила: «Дуже приємно, що молодь наповнює професійний колектив медиків і обіймає керівні посади», - та побажала плідної праці і вагомих здобутків.

14:02 17.03.2023

Молодь Красносільської громади прийме участь у фестивалі дитячих відеороликів “DECIDE Video Fest”

Молодь Красносільської громади прийме участь у фестивалі дитячих відеороликів “DECIDE Video Fest”

Активна молодь 10 -Б класу, яка братиме участь у фестивалі дитячих відеороликів “DECIDE Video Fest”, у рамках проекту зустрілася з Красносільським сільським головою мариною Архірій. Очільниця громади та учні обговорили нагальні питання, які турбують молодь, особливо в умовах воєнного стану. Активістами були запропоновані цікаві ідеї для реалізації у громаді.

10:40 17.03.2023

Атестація в закладах загальної середньої освіти триває

Атестація в закладах загальної середньої освіти триває

Атестація педагогічних кадрів - це надзвичайно важливий етап у діяльності кожного закладу освіти, оскільки вона відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу та педагогічній майстерності вчителя.

17:26 16.03.2023

16 березня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Красносільської сільської ради.

16 березня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Красносільської сільської ради.

Присутні розглянули 5 питань, що стосувалися надання дозволу на реєстрацію, визначення місця проживання малолітніх дітей, призначення піклування та ін. За результатами розгляду справи комісія прийняла рішення повернути трьох неповнолітніх дітей батькам, які подолали складні життєві обставини. Також за висновками комісії двоє дітей було влаштовано у сімейні форми виховання.

14:51 16.03.2023

Найпростіші укриття у с. Павлинці та Красносілці  рекомендовані ДСНС до використання

Найпростіші укриття у с. Павлинці та Красносілці рекомендовані ДСНС до використання

16 березня робоча комісія у складі Красносільського сільського голови Марини Архірій, представника ДСНС та відповідальних осіб виконавчих органів ради перевірила готовність найпростіших укриттів у с. Павлинці та Красносілці. Були обстежені приміщення, переобладнані під укриття та їх відповідність вимогам, передбаченим до даних захисних споруд. Ремонти даних укриттів знаходяться на завершальній стадії. Наразі здійснюється їх доукомплектування.  За результатами перевірки відповідні укриття рекомендовані ДСНС до використання.

14:24 16.03.2023

Профілактичні роботи у межах Красносільської територіальної громади.

Профілактичні роботи у межах Красносільської територіальної громади.

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Одеські Електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Красносільської територіальної громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт 18 березня буде відключення електроенергії у с. Корсунці з 9:00 до 19:00 год. По вулицях: Виноградна, Залізнодорожна (Щаслива), Колгоспна (Вишнева), Нова. У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами кол-центру: Для стаціонарних телефонів: +38 (048) 705 90 90 Для мобільних телефонів: +38 (068) 705 90 90 +38 (095) 705 90 90 +38 (073) 705 90 90 E-mail: сenter@oblenergo.odessa.ua

05:10 16.03.2023

Робоча нарада зі старостами

Робоча нарада зі старостами

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела щотижневу робочу нараду зі старостами старостинських округів. Обговорили нагальні питання населених пунктів. Окремо зупинилися на двомісячнику з благоустрою, який плануємо провести протягом квітня-травня. Були визначені першочергові роботи з прибирання і озеленення сіл. Старостам доручено підготувати пропозиції по організації полок та визначити місця загального користування, які треба прибрати і облаштувати у першу чергу.

17:47 15.03.2023

В культурно-освітньому просторі з'явилася нова сучасна техніка

В культурно-освітньому просторі з'явилася нова сучасна техніка

З початку воєнної агресії рф Красносільська громада, завдячуючи тісній співпраці сільського голови Марини Архірій з ГО «Дівчата», активно втілює благодійні проекти, направлені на комфортне перебування внутрішньо переміщених осіб у громаді. От і зараз «Дівчата» передали кольоровий принтер, який буде слугувати у підготовці занять з дітьми родин ВПО у нещодавно облаштованому громадською організацією культурно-освітньому просторі.

11:53 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь