A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

27 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.

27 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.

27 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради. Присутні ознайомилися зі звітом про стан роботи зі зверненнями громадян за 2022 рік. У новому складі було затверджено комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Красносільської сільської ради. Також, згідно із законодавством, визначено об’єкти та види оплачуваних і безоплатних суспільно корисних робіт для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт на території Красносільської сільської ради.

20:59 27.02.2023

Увага! Небезпечні сири!

Увага! Небезпечні сири!

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення від 08 лютого 2023 року № 2023.0841-fup 4, стосовно виявлення Listeria monocytogenes в сирах (Гаперон) з пастеризованого молока, що експортувались з Франції (виробник: SOCIETE LAITIERE DE VICHY, France; експортер: Thomas Export SA, France) до України (одержувач: ТзОВ «ТД Гурмандіз», вул. Костянтинівська, 72, м. Київ, 04080) (додається).

16:06 24.02.2023

Рік незламності

Рік незламності

Рік повномасштабного вторгнення росії в Україну. Для нас не було ні весни, ні літа, ні осені...  Був лише лютий... в душі кожного українця... За цей час Красносільська громада пройшла свій іспит на витривалість, згуртованість і порядність. Страх змінився на лють, розгубленість - на непохитну віру у Перемогу.  Розуміємо, що вона буде дуже нелегкою. Але ж разом легше. Дякую кожному жителю громади, який долучається часточкою свого серця та посильним внеском у Перемогу… Хлопці на передовій, тримайтеся!  Молимося за вас… Все буде Україна! З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

11:49 24.02.2023

Триває комплектування "Гвардії наступу"

Триває комплектування "Гвардії наступу"

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, на сьогодні до «Гвардії наступу» через сайт і ЦНАП та за телефоном «гарячої лінії» подали заявки більше 30 тисяч громадян. «Ми сьогодні маємо велику кількість патріотично налаштованих людей, які зі зброєю в руках готові захищати країну. Середній вік кандидатів — 33 роки, найстаршому — 69 років. Хлопці 18-22 років, які намагаються вступити в бригади — викликають захоплення. У нас уже зареєструвалося 600 дівчат, вони зможуть працювати і в медичних, і в логістичних підрозділах, і розвідувальних бригадах», — повідомляє міністр.

09:51 23.02.2023

Співпраця с ГО "Дівчата" та Красносільскою сільскою радою триває

Співпраця с ГО "Дівчата" та Красносільскою сільскою радою триває

Партнерство Красносільської громади з ГО «Дівчата» та міжнародними організаціями World Vision та Street Child триває. Працівники закладів культури забезпечують роботу нещодавно створеного сучасного освітньо-культурного простору. Заняття проходять за різними напрямками та спрямовані на розвиток творчості діток з трьох років. Окрім практичних навичок діти мають змогу у такий непростий час офлайн поспілкуватися та отримати багато позитивних емоцій.

09:46 23.02.2023

НА ОДЕЩИНІ ФОРМУЮТЬ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН «ЧОРНОМОРСЬКА СІЧ»

НА ОДЕЩИНІ ФОРМУЮТЬ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН «ЧОРНОМОРСЬКА СІЧ»

Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

19:33 22.02.2023

На таких громадянах тримається наша держава

На таких громадянах тримається наша держава

«Одеський район – один з найкращих в області. Красносільська громада – одна з тих, з кого треба брати приклад . а наші люди – саме ті, на яких тримається наша держава», - саме так зазначив заступник голови Одеської ОРВА Аркадій Мктричян під час вручення нагород мешканцям Красносільської громади. Почесну грамоту начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука отримав Наконечний Володимир Іванович - керівник Спілки Ветеранів війни в Афганістані і інших війн Красносільської ОТГ, в яку входять 55 ветеранів різних війн і три вдови померлих воїнів.

19:29 22.02.2023

Відправили гостинці нашим захисникам на передову

Відправили гостинці нашим захисникам на передову

У Красносільській громаді зібрали та відправили на передову 33 ящики допомоги. До ініціативи Красносільського сільського голови Марини Архірій долучилися жителі населених пунктів, підприємці та депутат. Дякуємо усім небайдужим за турботу про тих, хто захищає наш мирний сон. P.S. нагадуємо, що збір завершено Проте гостинці від жителів громади продовжують надходити, тож за кілька днів відправимо ще одну посилочку. #РазомСильні #ВсеБудеУкраїна

15:10 22.02.2023

В Красносільському ліцеї стартувала розробка Стратегії розвитку ЗЗСО

В Красносільському ліцеї стартувала розробка Стратегії розвитку ЗЗСО

Зійтися разом - це початок. Триматися разом - це прогрес. Працювати разом - це успіх. Генрі Форд Сьогодні, 21 лютого, в Красносільському ліцеї стартувала розробка Стратегії розвитку ЗЗСО. Була проведена перша робоча зустріч за участю менторів Болдиревої Ганни та Кравець Наталії, заступниці голови Красносільської сільської ради Степанової Олени, начальниці Управління освіти Красносільської сільської ради Марченко Вікторії та представників Красносільського ліцею.

18:09 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь