A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація

Важлива інформація

Інформація для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантних посад поліцейського та інспектора БПСПОП «Шторм» ГУНП в Одеській області (для подальшої служби в Департаменті поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють») ДЕТАЛІ ТУТ

17:27 17.02.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

17 лютого відбулося засідання адміністративної комісії. Присутні розглянули адмінпротокол, складений на мешканку с. Красносілки, яка виливала нечистоти на вулицю. Чинним законодавством передбачено для таких порушників адміністративну відповідальність у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів.

16:57 17.02.2023

Новий генератор для Павлинського ліцею

Новий генератор для Павлинського ліцею

Місцева влада Красносільської громади працює над тим, щоб усі заклади освіти у разі відсутності електроенергії мали можливість її отримати шляхом альтернативних джерел. З цією метою минулого року усі школи були забезпечені генераторами живлення.

13:20 17.02.2023

У Красносільському ЦНАПі відбувся Ярмарок вакансій для вмотивованих патріотів України

У Красносільському ЦНАПі відбувся Ярмарок вакансій для вмотивованих патріотів України

17 лютого у Красносільському ЦНАПі відбувся Ярмарок вакансій для вмотивованих патріотів України. У ньому взяли участь представники Національної гвардії, Національної поліції, регіонального центру комплектування та Центру зайнятості населення.

13:19 17.02.2023

День єднання у Корсунської гімназії

День єднання у Корсунської гімназії

16 лютого українці відзначають День єднання. Це молоде свято було засноване лише торік Указом Президента Володимира Зеленського. Учні та вчителі Корсунської гімназії записали відеоролик з привітаннями та щиро вітають всіх українців! Цьогоріч ми як ніколи розуміємо і відчуваємо справжній зміст цього свята. Це не історії з книжок, це наша реальність. З перших днів повномасштабного вторгнення українці стали пліч-о-пліч і продовжують йти до своєї спільної мети - вибити ворога з рідної Землі. Єдність - це те, що не можливо відібрати в українців у спільній боротьбі чи у мирний час, адже в цьому наша сила!

18:38 16.02.2023

Підтримка ромів у Красносільській громаді

Підтримка ромів у Красносільській громаді

Красносільська громада дуже багатонаціональна. Тож Правозахисний Ромський Центр та Красносільська сільська рада тісно співпрацюють у напрямку підтримки внутрішньо переміщених осіб та жителів нашої громади з числа національних меншин. Зокрема, це стосується і надання правової допомоги ВПО ромської національності та проведення серед них просвітницької роботи.

18:25 16.02.2023

«Громадський бюджет – на дитячі мрії»

«Громадський бюджет – на дитячі мрії»

У Красносільській громаді реалізована партнерська ініціатива проєкту DECIDE «Громадський бюджет – на дитячі мрії». Вона передбачає співфінансування проєктів, розроблених шкільними командами. Участь у програмі брали по декілька команд від навчальних закладів. Сьогодні знайомимо вас з першим переможцем.

18:24 16.02.2023

Проект «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми в період війни» розпочав свою роботу в Красносільській громаді

Проект «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми в період війни» розпочав свою роботу в Красносільській громаді

Проект «Надання соціально-психологічної підтримки сім’ям з дітьми в період війни», який реалізує БФ «Вітрила дитинства» за підтримки МБО БФ «СОС Дитячі Містечка Україна", 16 лютого розпочав свою роботу в Красносільській громаді. На першому занятті малеча познайомилась із психологом Катериною Іванюк, яка запропонувала декілька цікавих вправ. Заняття проходили у дружній цікавій атмосфері, діти із задоволенням виконували завдання, були активними та усміхненими, по завершенню цікавились, коли буде наступна зустріч.

18:14 16.02.2023

Мама - художниця

Мама - художниця

Дорогі мами! Запрошуємо вас відволіктися від щоденних турбот і отримати задоволення від малювання. За 1 годину ви намалюєте пейзаж, яким можна прикрасити свій дім або зробити подарунок. Ви відчуєте себе художницею навіть якщо жодного разу в житті не тримали в руках пензлика.

17:26 16.02.2023

Запрошуємо на заняття з вокалу та грі на бандурі

Запрошуємо на заняття з вокалу та грі на бандурі

У рамках співробітництва Красносільської сільської ради з ГО «Дівчата» та благодійною організацією «Street child» 16 лютого в новоствореному культосвітньому просторі с. Красносілки відбулися заняття з вокалу та гри на бандурі. Наступне заняття відбудеться 23 лютого о 13:30 годині (приміщення управління культури, молоді, спорту та туризму).  Запрошуємо усіх бажаючих. Заняття безкоштовні!  Контактна особа Софія Василівна, тел. 063 956 33 15

17:22 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь