A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня Святого Валентина

Святкування Дня Святого Валентина

День Святого Валентина - досить популярне свято серед молоді. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод. У цей день прийнято дарувати символічні листівочки у формі серця, які висловлюють любов та дружбу, щирість і повагу, добро та тепло сердець. І хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогодні – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей. У Павлинському ліцеї Красносільської сільської ради з нагоди такого ніжного свята було проведено онлайн-гру "З Днем Святого Валентина", під час якої учні виконували завдання для того, щоб об'єднати закохані пари, а також виготовили вітальні валентинки для своїх рідних та близьких.

23:44 14.02.2023

Технічні вебінари «Компетенції з безпеки і здоров'я на роботі. Базовий курс»

Технічні вебінари «Компетенції з безпеки і здоров'я на роботі. Базовий курс»

Запрошуємо долучитися до циклу технічних вебінарів «Компетенції з безпеки і здоров'я на роботі. Базовий курс». Що: 7 онлайн-вебінарів, що містять теоретичні основи, практичні завдання, типові приклади та запитання-відповіді. Коли: з 15 лютого до 29 березня  Де: Зустріч у ZOOM, надаємо запис вебінарів БЕЗПЛАТНО за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://forms.gle/gHkp2QvNdhNQtkyPA Кому корисно: 

16:39 14.02.2023

Ярмарок вакансій для вмотивованих патріотів України

Ярмарок вакансій для вмотивованих патріотів України

Одеський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ Одеської області. 17 лютого у Красносільському ЦНАПі пройде Ярмарок вакансій, де усі бажаючі можуть дізнатися про вакансії в окремому стрілецькому батальйоні «Чорноморська Січ», лавах Національної гвардії України, Державній прикордонній службі, Національній поліції України. Кампанія спрямована винятково на вмотивованих людей, які добровільно записуються до Збройних Сил України, аби захистити Одещину від окупантів! Усіх бажаючих дізнатися про деталі запрошуємо 17 лютого на 10 годину у ЦНАП с. Красносілки (вул. Набережна 87а).

16:07 14.02.2023

Запрошуємо на роботу лікаря

Запрошуємо на роботу лікаря

Запрошуємо на роботу лікарів! Красносільський Центр первинної медико-санітарної допомоги запрошує на роботу сімейних лікарів та лікаря-ендокринолога. Телефон для довідок: 0972113771, 0996352231.

12:03 14.02.2023

День Святого Валентина

День Святого Валентина

14 лютого - День Святого Валентина, той день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніші у світі почуття – кохання. До цього дня закохані готують символічні Валентинки, які дарують своїм близьким. Так, у Корсунській гімназії тиждень напередодні свята розпочався творчо та яскраво… З учнями молодших класів були проведені майстер-класи із виготовлення тематичних саморобок у формі серця. Також проведені виховні години до свята, де учні обговорювали питання, наскільки важливо бути дружніми та підтримувати одне одного, поважати однокласників, бути добрими та толерантними до ближніх.

17:19 13.02.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

Шановні мешканці! Попередній запис на оформлення паспортів на лютий у Красносільському ЦНАПі закрито.

17:17 13.02.2023

Знову непоправна втрата для нашої громади.

Знову непоправна втрата для нашої громади.

При виконанні бойового завдання на півдні України на 32-му році життя загинув житель с. Красносілки Юрій Валерійович Зайко. Молодий чоловік за покликом серця на початку війни пішов захищати цілісність і незалежність рідної держави.

11:48 13.02.2023

Європа починається із кожного з нас. І не лише на власному подвір’ї, а й за його межами.

Європа починається із кожного з нас. І не лише на власному подвір’ї, а й за його межами.

Чистота – це не тільки запорука здоров’я, це ще й прояв моральності людини. Дуже прикро, коли, наводячи чистоту у себе на подвір'ї, мешканці громади засмічують територію навколо, тим самим створюючи дискомфорт своїм сусідам та просто людям, що проходять поряд. Зовсім жахливою здається ситуація, коли власники будинків починають відкачувати вміст вигрібних ям на вулицю чи на іншу територію, яка належить громаді.

11:45 13.02.2023

УВАГА! Небезпечний Бразильський горіх

УВАГА! Небезпечний Бразильський горіх

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надійшло повідомлення 26 січня 2023 року No 2023.0615, стосовно виявлення перевищення максимально допустимих рівнів афлатоксинів (В1 та сумарної кількості В1, В2, G1 і G2) в бразильському горісі, що експортувався з Бразилії (експортер: AMENDOPERES LTDA, Brazil; трейдер: ROTTERDAM CUSTOMS SERVICES B.V., Netherlands) до України (одержувач: ТзОВ «КРІОЛІТ-Д», вул. Океанська, 4, м. Дніпро) (додається).

08:59 13.02.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Запрошуємо дітей внутрішньо переміщених осіб та всіх бажаючих у культосвітній простір, який діє в рамках співробітництва Красносільської сільської ради з ГО «Дівчата» у партнерстві з благодійною організацією «STREET CHILD»

08:43 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь