A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

ЯКЩО ЛЮДИНА ПРАЦЮЄ  НЕПОВНИЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ

ЯКЩО ЛЮДИНА ПРАЦЮЄ НЕПОВНИЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області нагадує, що статтею 24 Закону України “Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування” від 09.07.2003 № 1058-ІV визначено, що страховий стаж — це період (строк), протягом якого особа підлягає загальнообов'язковому державному пенсійному страхуванню та за який щомісяця сплачені страхові внески в сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.

17:31 21.02.2023

Громадські слухання Генерального плану села Новокубанки

Громадські слухання Генерального плану села Новокубанки

17 лютого у с. Кубанці відбулися громадські слухання Генерального плану села Новокубанки, поєднаного з планом зонування території села Новокубанки та звіту про стратегічну екологічну оцінку Генерального плану. У заході взяли участь жителі старостинського округу сіл Новокубанка та Кубанка, представники сільської ради та староста округу. Розробник документів ТОВ «Містобудіввельник» презентував розроблені матеріали та відповів на запитання присутніх. Головний архітектор громади Світлана Величко поінформувала про процедуру прийняття відповідного документу державного планування. Обговорення, відповідно до чинного законодавства, триває протягом 30-ти днів з 30 січня 2023 року по 28 лютого 2023 року включно. На момент проведення презентації від громадськості зауважень та пропозицій до Генерального плану не надходило. Після завершення процедури консультацій з органами державної влади, які наразі тривають, та обговорення документу на містобудівній раді проект Генерального плану буде надано на розгляд депутатів Красносільської сільської ради.

17:25 21.02.2023

21 лютого попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Валерійовичем Зайко

21 лютого попрощалися із загиблим Героєм Юрієм Валерійовичем Зайко

21 лютого Красносільська громада попрощалася ще з одним своїм Захисником - Юрієм Валерійовичем Зайко, який загинув при виконанні бойового завдання на півдні України. Вшанувати Героя прийшли рідні, близькі, друзі, побратими та жителі громади. Війна обірвала життя молодого чоловіка на 32-му році життя. У Захисника залишилися батьки, дружина та дитина. Вічна пам'ять тобі, Юрію. Герої не вмирають!

15:11 21.02.2023

Увага! Небезпечні морепродукти!

Увага! Небезпечні морепродукти!

До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення Державної продовольчоветеринарної служби Литовської Республіки від 31.01.2023№6-(1.20)-232 про надходження небезпечного харчового продукту на територію України (заморожені суміші морепродуктів) який не відповідає законодавству Європейського Союзу, в частині перевищення допустимого рівня кадмію, партія №22245, загальною вагою нетто 7900,00 кг, експортер – UAB «VPA Logistics» Lithuania, одержувач ТОВ «ВІЧУНАЙ-УКРАЇНА» («VICIUNAIUKRAINA» LTD. ul. Solomianska 3, office 6, Kyiv 03110).

09:18 21.02.2023

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Сьогодні ми відзначаємо День рідної мови. Для кожного з нас мова, якою він говорить, є рідною. Проте українська – це мова національної ідентичності народу, який сьогодні виборює своє право жити у вільній суверенній державі. Сьогодні вона лунає в усіх куточках світу, нас поважають, нас шанують. Адже українська мова є душею волелюбного, нескореного, сильного духом українського народу, який неодмінно переможе. Зі святом вас, шановні земляки! Любіть, плекайте і збагачуйте рідну мову! А материнське слово нехай стане для усіх нас незгасним символом єдності української нації!

09:13 21.02.2023

І знову перемога Романа Герули!

І знову перемога Романа Герули!

Уже втретє за останні місяці Роман Герула, учень 8-го класу Красносільського ліцею, вихованець клубу "Tigrenok" виборов 2-ге місце у категорії U14 (-45kg) на міжнародних змаганнях з карате "Grand Prix Slovakia", які проходили 18-19 лютого у м.Братислава.Пишаємось нашим юним земляком, дякуємо батькам та бажаємо не зупинятись на досягнутому!!!

20:54 20.02.2023

У Корсунській гімназії згадували Героїв Небесної Сотні

У Корсунській гімназії згадували Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні на знак вшанування сили духу і стійкості громадян під час Революції гідності у листопаді 2013 – лютому 2014 років. Ті події стали початком боротьби за право достойно жити на своїй землі, стався перелом у свідомості багатьох українців, які прагнули до кращого майбутнього для нашої держави і народу, за що віддали свої життя. У Корсунській гімназії класні керівники та педагоги провели тематичні виховні години для учнів та хвилини мовчання. Сьогодні Україна знову виборює своє право на незалежність, суверенітет, демократичні цінності, збереження миру і стабільності. Нас єднає віра у перемогу та любов до Батьківщини! Герої не вмирають! Пам’ятаємо кожного!

16:48 20.02.2023

У Красносільському ліцеї відзначили День пам’яті Героїв Небесної Сотні

У Красносільському ліцеї відзначили День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначають День пам’яті Героїв Небесної Сотні, Героїв, які ціною власного життя відстоювали майбутнє нашої держави. У рамках вшанування світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року на базі Красносільського ліцею вчителі провели низку заходів. Тематичні виховні години для учнів, відеолекторій для працівників ліцею та оформлення «Дерева пам’яті» вчителями і працівниками ліцею. Герої не вмирають!

16:45 20.02.2023

Небесна Сотня. Зима, що нас змінила

Небесна Сотня. Зима, що нас змінила

У закладах культури Красносільської громади на знак пам'яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави, відбулися пам’ятні заходи. У Кубанському закладі культури пройшла години пам’яті «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» з переглядом документального фільму «Зима що нас змінила», в Переможненському сільському клубу було проведено годину пам’яті «Вони помирали щоб жила України». В Іванівській, Красносільській сільських бібліотеках діяли книжкові виставки «Доки серця палають, герої не вмирають», «Небесна Сотня в пам'яті назавжди».

13:08 20.02.2023

У п'ятницю відбувся МК "Мама - художниця"

У п'ятницю відбувся МК "Мама - художниця"

У п'ятницю відбувся МК "Мама - художниця". Найцінніше було почути відгуки, що жінкам вдалося відволіктися від справ, згадати дитинство. "Так пройняло! Навіть не знаю чому!" А все просто! Треба інколи "робити щасливу маму", відволікатися від турбот, дати спочинок собі. А як ви відпочиваєте? Проект "Надання соціально-психологічної допомоги сім'ям з дітьми вразливих категорій в період війни", який реалізується благодійним фондом "Вітрила Дитинства", за підтримки МБО БФ «СОС Дитячі Містечка Україна».

13:00 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь