Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг»

Тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг»

Красносільська сільська рада Лиманського району Одеської області повідомляє про затвердження рішенням виконавчого комітету Красносільської сільської ради від 21.09.2018 року № 114 тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, що виробляється ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг» за адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с. Красносілка, вул. Шкільна, 1А, у розмірі 1649,31 грн. за 1 Гкал.

17:33 01.10.2018

Спільний захід греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар в день пам'яті

Спільний захід греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар в день пам'яті

     16.09.2018 року, за підтримки Красносільської сільської ради, в селі Іванове відбувся спільний захід земляцтва Одеської обласної громади греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар України під символічною назвою «День пам'яті предків».

17:29 20.09.2018

Позашкільна освіта в умовах децентралізації

Позашкільна освіта в умовах децентралізації

Позашкільна освіта в умовах децентралізації   Позашкільній освіті Красносільської громади є чим пишатися. Проте в умовах децентралізації можуть виникнути певні труднощі в подоланні яких «першу скрипку» має грати місцева влада. Про це йшлося під час семінару-практикуму на тему: «Стан, перспективи та нові напрями роботи закладів позашкільної освіти», в якому Красносільську об’єднану територіальну громаду представляли: голова Красносільської сільської ради Майдебура М.П., перший заступник Архірій М.М. та начальник Управління освіти Марченко В.О. Захід організував Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання. Для забезпечення високої якості й доступності позашкільної освіти потрібно активно розвивати партнерство – на всіх рівнях і за всіма напрямами. Представники нашої громади презентували практику підтримки місцевою владою позашкільної освіти в умовах децентралізації. Вони виступили з  доповіддю: «Функціонування і розвиток закладів позашкільної освіти в умовах децентралізації».  Красносільська об`єднана територіальна громада активно працює над формуванням майбутнього, реалізуючи основні положення «Стратегії розвитку на 2018-2027 рр.», де освіта, в тому числі і позашкільна, визначена пріоритетним напрямком. Розробляючи засади концептуального розвитку позашкільної освіти у контексті реформування галузі, маємо констатувати, що новий формат позашкільної освіти повинен бути зосереджений на конкретній дитині з її освітніми і психолого-фізіологічними потребами, адже це є запорукою успішного розвитку молодого покоління Красносільської громади.

15:17 18.09.2018

10-ий ювілейний «Кубок Красносілки»

10-ий ювілейний «Кубок Красносілки»

     16 вересня у Красносільці відбулися 10-ті ювілейні відкриті легкоатлетичні змагання «Кубок Красносілки» з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Ювілейний кубок зібрав рекордну кількість учасників – 146 з них 70 – це любителі бігу з Красносільської об’єднаної громади. Наймолодші учасники долали  500м і 1 км у самому  центрі села . Дорослі стартували біля сільської ради та бігли мальовничим колом вздовж узбережжя цілющого Куяльницького лиману дистанції  6 км (1 коло) та 11 км (2 кола). З нагоди 10-річного  ювілею Красносільською сільською радою було прийняте рішення збільшити кількість вікових категорій до 10 у чоловіків і 10 у жінок та збільшити призовий фонд змагань. Церемонію нагородження проводили сільський голова Майдебура Микола Петрович та його перший заступник Архірій Марина Миколаївна. Вони привітали всіх присутніх зі святом та відзначили грамотами та грошовими винагородами найкращих спортсменів Красносільської ОТГ. Всі учасники молодших вікових груп одержали солодкі подарунки. Кожен  учасник забігу отримав пам’ятну грамоту зі своїм результатом, переможцям і призерам було вручено грамоти, медалі, кубки та грошові винагороди. Окремими призами головою сільської ради  було відзначено наймолодших учасників Шеремету Лізу та Варварука Іллю, яким нещодавно виповнилось лише 7 років та найстаршого бігуна  Сушкова Ігоря 77 років. Бігова спільнота високо оцінила рівень підготовки та проведення 10-го ювілейного «Кубка Красносілки».

14:11 17.09.2018

Перший дзвоник в Красносільській ОТГ

Перший дзвоник в Красносільській ОТГ

   Третього вересня в усіх навчальних закладах Красносільської об’єднаної територіальної громади пролунав Перший дзвоник.    Цього року пороги закладів освіти Красносільської ОТГ переступили  1071 школяра, а 150 першокласників  вперше почули мелодію шкільного дзвоника, який  покликав до Нової української школи – безмежної Країни знань, можливостей, дитячих мрій.  Особлива увага цього року приділена учням 1-х класів, яких очікують зовсім інші умови, створені відповідно до Концепції «Нова українська школа».   Це і оснащення в класній кімнаті  навчальних осередків, і конструктори «LEGO» – «Шість цеглинок», які заохочуватимуть дітей до навчання та розвиватимуть їхні творчі здібності, і новенькі парти, комп'ютери та інша необхідна оргтехніка.      Представники Красносільської сільської ради завітали з подарунками від сільського голови до кожного навчального закладу.    Найбільший освітній заклад відвідали  голова Красносільської громади, Майдебура М.П.  та  перший заступник голови Архірій М.М. Які вручили кожному учню дизайнерські щоденники, а першокласникам - яскраві пенали та  багато інших подарунків . Виступаючи перед учнями, батьками та вчителями, голова Красносільської територіальної об’єднаної громади   побажав шкільній родині,  щоб роки навчання  були найщасливішими  та найрадіснішими  в їх житті, щоб вони були безхмарними та мирними, успішного здобуття освіти, добробуту та злагоди.

09:59 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь