Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Свята в першу субботу листопада

Свята в першу субботу листопада

     У першу суботу листопада в Іванівському сільському будинку культури відбулися урочистості. 4 листопада працівники соціальної сфери України відзначили своє професійне свято, а 9 листопада – День працівників культури та майстрів мистецтв.        Спеціалістів цих важливих сфер діяльності об’єднаної територіальної громади вітав голова Красносільської сільської ради Микола Петрович Майдебура. Провинники свята отримали подарунки, квіти і відзнаки, а усі присутні в залі – гарний настрій і позитивні емоції.

12:23 05.11.2018

Храмове свято на честь пам’яті святого Луки

Храмове свято на честь пам’яті святого Луки

           31 жовтня в селі Красносілка відбулося храмове свято на честь пам’яті святого Луки, якого вважають автором чотирьох Євангелій. Також він відомий як один із 70 апостолів із сподвижників апостола Павла.

12:07 01.11.2018

Фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім»

Фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім»

     25 жовтня в Одеській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім». Красносільську ОТГ на обласному семінарі представляли методисти управління культури та працівники сільських бібліотек. Завідуюча  Іванівською сільською бібліотекою Любов Соколовська  успішно презентувала напрацювання за темою «Краєзнавчі та народознавчі заходи в селі Іванове»

19:52 26.10.2018

Легкоатлетична естафета «Визволення» 2018

Легкоатлетична естафета «Визволення» 2018

26 жовтня у с. Красносілка відбулися заходи з нагоди 74 – ї річниці визволення України від фашистських  загарбників. Урочистий мітинг, хвилина мовчання та церемонія покладання квітів. А також,  легкоатлетична естафета «Визволення», яка стає дедалі популярнішою і цього року проводиться вже втретє. У естафеті «Визволення 2018» взяло участь 110 спортсменів з Красносілки, Кубанки, Іванового, Корсунців, всього  11 команд:  8 дитячих та 3 дорослі. Легкоатлети  бігли центральною вулицею 10 етапів по 200 метрів кожен. Старт і фініш були біля пам’ятника загиблим односельцям.  За результатами змагань місця розподілились наступним чином:

18:54 26.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь