Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки в день Святого Миколая

Подарунки в день Святого Миколая

      19 грудня виявився надзвичайно насиченим для малечі Красносільської об’єднаної територіальної громади. В усіх культосвітніх закладах відбулися святкові дійства. Головний герой – Святий Миколай з’являвся зі своїми друзями – депутатом Верховної Ради України Олександром Семеновичем Пресманом, головою Красносільської сільської ради Миколою Петровичем Майдебурою, його першим заступником Мариною Миколаївною Архірій, які підготували подарунки для  маленьких громадян Красносільської ОТГ.

18:03 19.12.2018

«Реформа первинної ланки медичної допомоги: готуємося до нововведень 2019-го року»

«Реформа первинної ланки медичної допомоги: готуємося до нововведень 2019-го року»

     18 грудня в приміщенні Красносільської сільської ради відбулася публічна консультація щодо втілення реформи охорони здоров’я на первинній ланці надання медичної допомоги на тему: «Реформа первинної ланки медичної допомоги: готуємося до нововведень 2019-го року». Даний захід проводився Громадською організацією «Центр UA» у партнерстві з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ та Міністерством охорони здоров’я України у рамках Всеукраїнського туру «ЗміниТИ: Взаємодія заради змін» за фінансової підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою».  

22:11 18.12.2018

Зимовий цикл свят стартував...

Зимовий цикл свят стартував...

     16 грудня в селі Ілічанка стартував зимовий цикл свят. До малечі цього населеного пункту завітали депутати сільської ради Ю.Я. Столяр, О.Д. Мандригеля, працівники Красносільської сільської ради та казкові герої. Упродовж години дітлахи співали, танцювали, гралися,  отримували позитивні емоції і заряд бадьорості на наступний робочий тиждень, а фіналом свята стала фотосесія з врученням солодких подарунків від голови Красносільської об’єднаної територіальної громади Миколи Петровича Майдебури.

19:16 16.12.2018

Перше засідання Ради регіонального розвитку

Перше засідання Ради регіонального розвитку

     14 грудня відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку в Лиманському районі, у якому взяли участь очільники району, депутати різних рівнів, голови виконкомів сільських та селищних рад.

19:28 14.12.2018

Шкiльний автобус до Дня Святого Миколая

Шкiльний автобус до Дня Святого Миколая

       Шкільний автобус, як подарунок дітям до Дня Святого Миколая!!! Децентралізація дає поштовх і ресурс втілювати ті зміни, на які ми очікували. З метою забезпечення комфортного підвозу дітей с.Переможне, був придбаний новий шкільний автобус.  Красносільська сільська рада придбала новий шкільний автобус. Відтепер маленькі мешканці громади матимуть змогу вчасно і з комфортом добиратися до школи     Потреба у новому шкільному транспорті була нагальна, тож із появою шкільного автобусу маршрути для підвозу дітей будуть налагоджені для якнайкращого забезпечення підвозу. За словами директора школи, Гавриш О.О, отримання новенького автобуса стало для школи довгоочікуваним подарунком, адже у планах педагогічного колективу використання шкільного автобуса не тільки для підвезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя. Придбання нового шкільного автобуса для дітей  – це ще один крок для досягнення поставленого нами пріоритетного завдання – забезпечення рівномірного доступу до надання якісних освітніх послуг», – зазначає сільський голова Микола Петрович Майдебура.      Попереду ще багато труднощів та праці. Без якої не буває успіху.

15:48 12.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь