Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

День захисту дітей у ДНЗ "Калинка"

День захисту дітей у ДНЗ "Калинка"

     У перший літній день в Красносільській об’єднаній територіальній громаді, як і в усьому світі, відзначають добре й радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

19:17 21.06.2018

Зустрічаємо усмішкою

Зустрічаємо усмішкою

     Красносільська об’єднана територіальна громада – це громада, що зустрічає усмішкою. Саме такий слоган прописано в Стратегії розвитку Красносільської об’єднаної територіальної громади на 2018-2027 роки. Тож не дивно, що спекотного червневого дня у нашому селі відбувся День Усмішки. Головними його героями стали діти.

20:34 18.06.2018

Відкриття ТЦ «Епіцентр»

Відкриття ТЦ «Епіцентр»

     15 червня відбулася офіційна церемонія відкриття торгівельного центру «Епіцентр», який розташувався на території с. Ілічанка Красносільської об’єднаної територіальної громади. На заході Красносільську громаду представили голова сільської ради – Майдебура Микола Петрович та його перший заступник – Архірій Марина Миколаївна.

15:09 18.06.2018

До Красносілки за знаннями

До Красносілки за знаннями

       11 червня 2018 року на базі Красносільської сільської ради стартувало навчання для об’єднаних громад Одеської області у форматі  2-х одноденних тренінгів. Захід організовано за ініціативи асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України (АССОГУ) у партнерстві з проектом «Регіональна антикорупційна мережа». Тема тренінгу «Профілактика та протидія корупції і виявлення корупційних ризиків»

18:33 11.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь