A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

22 вересня - День партизанської слави

22 вересня - День партизанської слави

Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху сучасного українського фронту! Щороку 22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановували учасників партизанського руху, тих, хто наближав Велику Перемогу, проводячи героїчну боротьбу у ворожому тилу. Сьогодні, коли рф пішла на нашу державу війною, історія України повторюється.

06:34 22.09.2023

Відбулось розширене засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Відбулось розширене засідання Конгресу місцевих та регіональних влад

Красносільський сільський голова Марина Архірій взяла участь в обласному розширеному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Олексія Кулеби, яке відбулося 20 вересня на Одещині.  

16:31 21.09.2023

Підтримка доступності послуг ЦНАП в Україні

Підтримка доступності послуг ЦНАП в Україні

Тривають обговорення проблем політики у сфері адміністративних послуг У процесі децентралізаційної реформи організація надання адміністративних послуг була передана на місцевий рівень, де діє розвинута мережа ЦНАП. Водночас, є багато бар’єрів, які перешкоджають інтеграції та більш якісному обслуговуванню громадян у ЦНАП, які лежать у площині державної політики у сфері адміністративних послуг.

14:28 21.09.2023

«Виходь на світло»

«Виходь на світло»

Праця неповнолітніх під час воєнного стану. Що необхідно знати? Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на інформпорталі Держпраці: https://pratsia.in.ua

11:18 21.09.2023

Здавайте монети, а Національний банк разом із партнерами відправить їх на фронт на підтримку ЗСУ

Здавайте монети, а Національний банк разом із партнерами відправить їх на фронт на підтримку ЗСУ

Ми хочемо нагадати вам, що акція "Смілива гривня" вже триває! З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України.

10:12 21.09.2023

Роковини з дня загибелі Дмитра Балана

Роковини з дня загибелі Дмитра Балана

21 вересня виповнюється рік, як Красносільська громада втратила свого Захисника, який загинув на півдні України – Дмитра Васильовича Балана. Вперше він пішов захищати рідну землю 2014 року, а в 2022-му знову став на захист України. У Дмитра залишилася родина, діти, сестра, брат та батьки. Жителі громади вшанували пам'ять земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили. Вічна пам’ять Захиснику! Слава Україні!

09:40 21.09.2023

21 вересня – Міжнародний День Миру

21 вересня – Міжнародний День Миру

Шановна Красносільська громадо! День миру, який ми сьогодні відзначаємо, в Україні встановлений в 2002 році і відзначається щорічно 21 вересня в Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства.

05:29 21.09.2023

Гуманітарна допомога - корми від ФАО

Гуманітарна допомога - корми від ФАО

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) разом із Красносільською сільською радою розпочали роздачу кормів для домашніх тварин домогосподарствам, які подали заявки та відібрані програмою. 279 домогосподарств отримали концентрат корму. Видано першу партію. Згодом очікується наступна для цих же домогосподарств. Місцева влада планує продовжувати брати участь в інших гуманітарних програмах. Тож слідкуйте за новинами у нашій сторінці в фейсбук.

17:09 20.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь