A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Роковини з дня загибелі Дмитра Балана

Роковини з дня загибелі Дмитра Балана

21 вересня виповнюється рік, як Красносільська громада втратила свого Захисника, який загинув на півдні України – Дмитра Васильовича Балана. Вперше він пішов захищати рідну землю 2014 року, а в 2022-му знову став на захист України. У Дмитра залишилася родина, діти, сестра, брат та батьки. Жителі громади вшанували пам'ять земляка хвилиною мовчання та поклали квіти до його могили. Вічна пам’ять Захиснику! Слава Україні!

09:40 21.09.2023

21 вересня – Міжнародний День Миру

21 вересня – Міжнародний День Миру

Шановна Красносільська громадо! День миру, який ми сьогодні відзначаємо, в Україні встановлений в 2002 році і відзначається щорічно 21 вересня в Міжнародний день миру як день загального припинення вогню і відмови від насильства.

05:29 21.09.2023

Гуманітарна допомога - корми від ФАО

Гуманітарна допомога - корми від ФАО

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) разом із Красносільською сільською радою розпочали роздачу кормів для домашніх тварин домогосподарствам, які подали заявки та відібрані програмою. 279 домогосподарств отримали концентрат корму. Видано першу партію. Згодом очікується наступна для цих же домогосподарств. Місцева влада планує продовжувати брати участь в інших гуманітарних програмах. Тож слідкуйте за новинами у нашій сторінці в фейсбук.

17:09 20.09.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

Красносільська сільська рада інформує, що прийнята постанова Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 р. № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

12:07 20.09.2023

Не зупиняємось допомагати ВПО

Не зупиняємось допомагати ВПО

У Красносільській громаді триває видача продуктових наборів та побутової хімії внутрішньо переміщеним особам. Завдячуючи співпраці місцевої влади з Фондом Міжнародної Солідарності (Польща), гуманітарну допомогу отримали більше 90 родин.

11:39 19.09.2023

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

Головною метою компанії є мотивація українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, актуалізація даних щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилення спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

14:22 18.09.2023

Тиждень громадянського суспільства у громаді

Тиждень громадянського суспільства у громаді

У рамках тижня громадянського суспільства в закладах культури Красносільської громади було організовано та проведено ряд виховних тематичних заходів: круглі столи, тематичні години, книжкові виставки тощо..

14:20 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь