A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація

Важлива інформація

Красносільська сільська рада інформує, що прийнята постанова Кабінету Міністрів України від 21.03.2023 р. № 248 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

12:07 20.09.2023

Не зупиняємось допомагати ВПО

Не зупиняємось допомагати ВПО

У Красносільській громаді триває видача продуктових наборів та побутової хімії внутрішньо переміщеним особам. Завдячуючи співпраці місцевої влади з Фондом Міжнародної Солідарності (Польща), гуманітарну допомогу отримали більше 90 родин.

11:39 19.09.2023

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

Головною метою компанії є мотивація українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, актуалізація даних щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилення спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

14:22 18.09.2023

Тиждень громадянського суспільства у громаді

Тиждень громадянського суспільства у громаді

У рамках тижня громадянського суспільства в закладах культури Красносільської громади було організовано та проведено ряд виховних тематичних заходів: круглі столи, тематичні години, книжкові виставки тощо..

14:20 18.09.2023

Привітання з ювілеєм Ніну Володимирівну Неделко

Привітання з ювілеєм Ніну Володимирівну Неделко

Ніна Володимирівна Неделко, жителька с. Кубанки, відзначає славний 90-річний ювілей. Від імені Красносільського сільського голови Марини Архірій іменинницю привітали староста села Тетяна Вольчева та депутат сільської ради Людмила Кісова. Бажаємо Вам, шановна Ніно Володимирівно, ще довгих років життя, стабільності, підтримки і уваги рідних та близьких і, головне, мирного неба над головою!

09:36 18.09.2023

В Красносілці відбулися 15-ті ювілейні відкриті легкоатлетичні змагання «Кубок Красносілки»

В Красносілці відбулися 15-ті ювілейні відкриті легкоатлетичні змагання «Кубок Красносілки»

17 вересня у Красносілці відбулися 15-ті ювілейні відкриті легкоатлетичні змагання «Кубок Красносілки» з урахуванням умов воєнного стану. Незважаючи на війну, ювілейний кубок зібрав рекордну кількість учасників – 123, з них 42-є – дітей. Наймолодші учасники долали 500м і 1 км. Дорослі бігли мальовничою трасою вздовж узбережжя цілющого Куяльницького лиману дистанції: чоловіки 19-49 років – 15 км; інші 7,5 км.

09:33 18.09.2023

Прибирали узбережжя Куяльницького лиману

Прибирали узбережжя Куяльницького лиману

16 вересня, у Міжнародний день чистих берегів, працівники сільської ради, депутати і старости прибирали узбережжя Куяльницького лиману. Трохи з історії Куяльнику: -Грязелікарня і курорт на березі Куяльницького лиману входить в список найстаріших бальнеологічних курортів усієї країни. Це курорт, на який вже практично 200 років їдуть відпочивати люди не тільки з самої Одеси, а й з усіх куточків країни.

13:29 16.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь