A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлюй дані у ТЦК

Оновлюй дані у ТЦК

В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

11:34 11.09.2023

Захід до дня фізичної культури та спорту

Захід до дня фізичної культури та спорту

9-го вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту на футбольному полі с. Красносілки був проведений товариський футбольний матч між командами "Гільдендорф " та "Агро Південь " Визирської ТГ. Змагання пройшли в дружній атмосфері із забитими голами, чудовими комбінаціями та емоціями.

11:32 11.09.2023

9 вересня - День фізичної культури і спорту

9 вересня - День фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, працівники установ фізичної культури і спорту, шанувальники здорового способу життя! Щиро вітаю усіх вас з Днем фізичної культури і спорту. Заняття фізкультурою і спортом не лише покращують здоров’я кожної людини, вони загартовують характер і волю, несуть радість та енергію. Саме тому за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства. Велика вдячність всім, хто працює у сфері фізичної культури, – вчителям, педагогам, тренерам і спортсменам, чиїми перемогами по праву пишається Красносільська громада. Бажаю вам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот! З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

02:04 09.09.2023

Нові перемоги юних футболістів

Нові перемоги юних футболістів

Вітаємо призерів та переможців турніру з футболу ,, Співдружності,,  серед юнаків 2009-2011 р.н. та 2012-2013 р.н., що відбувся 05 вересня у м.Одесі.

17:48 08.09.2023

Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще

Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще

06 вересня представники Красносільської територіальної громади були запрошенні громадською організацією «Правозахисний ромський центр» на презентацію короткометражного фільму про успішних ромок «Хто як не ми?» - режисер Валерій Продан. Також на заході було презентовано результат проекту «Обізнаність та темперамент; Спроможні ромські жінки» В Проекті взяли участь дівчата та жінки Красносільської громади (с. Корсунці). Для учасниць було проведено: навчальний ретріт «Нові горизонти: ромська жіноча трансформація»; навчально-просвітницький семінар «Просвіта ромських жінок: знання які змінюють життя на краще», на яких вони отримали дієві інструменти для професійного та особистісного розвитку, підвищили свою обізнаність, щодо психології виховання дітей, прав і свобод жінок, особистісної гігієни, здорового харчування та багато цікавого.

17:48 07.09.2023

7 вересня – День воєнної розвідки України

7 вересня – День воєнної розвідки України

Враховуючи значний внесок воєнної розвідки України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, зміцнення обороноздатності держави, минулого року Президент України підписав Указ про встановлення 7 вересня Дня воєнної розвідки України.

03:37 07.09.2023

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

Головне  управління  Пенсійного  фонду  України  в  Одеській  області  нагадує,  що згідно ст. 27 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" формула розрахунку пенсій встановлює пряму залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого сплачувались внески.

16:36 05.09.2023

Безпека у громаді одне із пріоритетних питань

Безпека у громаді одне із пріоритетних питань

Зважаючи на зменшення світлового дня, можливі блекаути, з метою зменшення кількості правопорушень у Красносільській громаді 4 вересня підписано договір про співпрацю між Красносільською сільською радою та агенцією безпеки «Центр». Згідно з цим договором відтепер жителі нашої громади можуть БЕЗКОШТОВНО викликати на допомогу ГШР АБ ”Центр”, якщо є свідками:

20:17 04.09.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Кpaснoсільської сільської територіальної громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт 6 вересня буде відключення електроенергії у таких населених пунктах: С. ІВАНОВЕ: з 8:00 до 19:00:00 с. 2 Центральна, вул. 30 років Перемоги, вул. 30 років Перемоги1, вул. Гагаріна, вул. Грушевського, вул. Дмитра Жекова, вул. Зелена, вул. Лиманна, вул. Миру, вул. Першотравнева, вул. Поштова, вул. Степна, вул. Степова, вул. Центральна, вул. Шевченка, вул. Шкільна, пров. 1-й Центральний, пров. 2-й Центральний, пров. Буяклу, пров. Грушевського, пров. Зелений, пров. Центральний 1. С. КРАСНОСІЛКА: з 9:00 до 19:00 Вчительська вул., Церковна вул., Шкільна вул., Ювілейна вул.

16:47 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь