Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

7 вересня – День воєнної розвідки України

7 вересня – День воєнної розвідки України

Враховуючи значний внесок воєнної розвідки України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, зміцнення обороноздатності держави, минулого року Президент України підписав Указ про встановлення 7 вересня Дня воєнної розвідки України.

03:37 07.09.2023

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

Головне  управління  Пенсійного  фонду  України  в  Одеській  області  нагадує,  що згідно ст. 27 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" формула розрахунку пенсій встановлює пряму залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого сплачувались внески.

16:36 05.09.2023

Безпека у громаді одне із пріоритетних питань

Безпека у громаді одне із пріоритетних питань

Зважаючи на зменшення світлового дня, можливі блекаути, з метою зменшення кількості правопорушень у Красносільській громаді 4 вересня підписано договір про співпрацю між Красносільською сільською радою та агенцією безпеки «Центр». Згідно з цим договором відтепер жителі нашої громади можуть БЕЗКОШТОВНО викликати на допомогу ГШР АБ ”Центр”, якщо є свідками:

20:17 04.09.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" буде проводити профілактичні роботи у межах Кpaснoсільської сільської територіальної громади.   У зв’язку з виконанням цих робіт 6 вересня буде відключення електроенергії у таких населених пунктах: С. ІВАНОВЕ: з 8:00 до 19:00:00 с. 2 Центральна, вул. 30 років Перемоги, вул. 30 років Перемоги1, вул. Гагаріна, вул. Грушевського, вул. Дмитра Жекова, вул. Зелена, вул. Лиманна, вул. Миру, вул. Першотравнева, вул. Поштова, вул. Степна, вул. Степова, вул. Центральна, вул. Шевченка, вул. Шкільна, пров. 1-й Центральний, пров. 2-й Центральний, пров. Буяклу, пров. Грушевського, пров. Зелений, пров. Центральний 1. С. КРАСНОСІЛКА: з 9:00 до 19:00 Вчительська вул., Церковна вул., Шкільна вул., Ювілейна вул.

16:47 01.09.2023

У Павлінці відкрили сучасний клас безпеки

У Павлінці відкрили сучасний клас безпеки

Сьогодні у Павлинському ліцеї урочисто відкрили інтерактивний «Клас безпеки». Його мета – навчити школярів основ безпечної поведінки, вберегти їх від ймовірних надзвичайних ситуацій. І зробити це в ігровому захопливому форматі на макетах з повним зануренням дітей у процес навчання. Адже сьогодні одне з головних завдань – збереження життя наших дітей, навчання їх обізнаності та орієнтування у будь-якій небезпечній ситуації.

16:09 01.09.2023

Звернення Красносільського сільського голови Марини Архірій

Звернення Красносільського сільського голови Марини Архірій

Дорогі учні! Шановні батьки і вчителі! Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року. Уже другий рік поспіль ми починаємо навчальний рік в умовах війни. І хоча головним завданням для нас сьогодні є життя і здоров’я кожної дитини, ми намагаємося створити умови для максимально повноцінного навчання наших учнів. Адже ви – перспективне майбутнє нашої держави. Нехай цей навчальний рік відкриє перед вами, дорогі наші школярі, нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. І нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину, а в Україну – Перемогу!

05:28 01.09.2023

Про організацію харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради у 2023-2024 навчальному році

Про організацію харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради у 2023-2024 навчальному році

Про організацію харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради у 2023-2024 навчальному році Реформа шкільного харчування в закладах освіти України спрямована на формування здорового вибору харчування дітей, які і в майбутньому дорослому житті будуть дотримуватися його. У дітей ще зі школи формуватиметься один з ключових компонентів здорового способу життя, який вони зможуть приносити у власні родини.

11:43 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь