Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Освіта, освітяни - незламні у війні

Освіта, освітяни - незламні у війні

25 серпня відбулася серпнева педагогічна нарада: «Освіта, освітяни - незламні у війні» за участю Красеносільського сільського голови Марини Архірій. Присутні підвели підсумки минулого навчального року, поставили завдання на наступний 2023-2024 навчальний рік. Керівникам представили нових директорів: у Павлинському ліцеї - Пастушенко Оксана Віталіївна; у Корсунській гімназії - Кобенячкіна Людмила Миколаївна.

12:54 25.08.2023

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З 24 лютого 2022 року Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Секретаріат Уповноваженого) майже кожного дня отримує інформацію щодо кількості загиблих та поранених українських дітей. Станом на 11.08.2023 внаслідок війни загинули 499 дітей, 1097 отримали поранення.

11:11 25.08.2023

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня – День Незалежності України

Незалежність. Мир.  Свобода. Перемога. Демократія. Європейський вибір. Як багато змісту сьогодні стоїть за цими словами для кожного з нас. Ми змінилися. Ми почали поважати себе.

05:24 24.08.2023

Освіта Одещини єднає!

Освіта Одещини єднає!

23 серпня, в день свята Державного Прапору України, у Будинку представництв Одеської обласної ради пройшла серпнева конференція педагогічних працівників Одеської області «Освіта Одещину умовах війни: зміни, досягнення та виклики». Делегація Красносільської сільської ради взяла участь у роботі конференції, ознайомившись із здобутками та планами великої освітянської родини. Конструктивна зустріч дала змогу згуртуватися навколо важливих питань освіти. Слова вдячності, які лунали під час конференції педагогам та всім небайдужим працівникам закладів освіти області, надихають на нові звершення попри діям агресора. Творчі виступи студентів Одеського фахового коледжу мистецтв імені К.Ф. Данькевича подарували присутнім чудовий настрій. Освіта Одещини єднає!!!

17:42 23.08.2023

Шановні жителі Красносільської громади!

Шановні жителі Красносільської громади!

23 серпня ми відзначаємо День Державного Прапора України. Сьогодні український прапор – це стяг держави, що обрала європейський демократичний шлях розвитку. За свою історію наш прапор багато пройшов і багато де побував. З цим символом Український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність. Український прапор був свідком народження світового шедевра й наживо чув, куди має йти «руський воєнний корабль». Під час війни на знак солідарності з Україною його підняла кожна цивілізована держава. І сьогодні, коли у всіх населених пунктах піднімаються національні знамена, ми відчуваємо, що Державний Прапор України - це наша гордість, наш історичний дух і велич української нації. Щиро вітаю всіх жителів громади з Днем Державного Прапора України. Бажаю всім добробуту, стабільності і мирного неба над головою! Нехай завжди гордо майорить над Україною синьо-жовтий стяг свободи та незалежності! З повагою Красносільський сільський голова Марина АРХІРІЙ

06:07 23.08.2023

До уваги домогосподарств що мають теплиці

До уваги домогосподарств що мають теплиці

Красносільська громада продовжує співпрацювати з грантодавцями щодо підтримки сільських домогосподарств. Наразі донорів цікавить питання можливості допомогти домогосподарствам, які мають теплиці і вирощують в них овочі, фрукти, квіти тощо. Якщо вас зацікавила дана інформація, просимо заповнити дану гугл форму до 1 вересня 2023 року. https://forms.gle/Hh2JTHm8QohwNTcA7

14:34 22.08.2023

Красносільській сільський голова провела прийом громадян

Красносільській сільський голова провела прийом громадян

21 серпня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела прийом громадян з особистих питань. Жителі громади зверталися для вирішення питання надання матеріальної допомоги, оренди нежитлової будівлі, земельної ділянки для городництва тощо. Частина була вирішена на місці, з інших – заступникам сільського голови дані доручення.

09:51 22.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь