Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ЗА «СІРОЮ» СХЕМОЮ

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області нагадує, що згідно ст. 27 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" формула розрахунку пенсій встановлює пряму залежність розміру пенсії від страхового стажу та заробітку, з якого сплачувались внески.

16:22 30.08.2023

Літо, ігри, розваги!

Літо, ігри, розваги!

У серпні спортивні ігри та веселі розваги на новому дитячому майданчику радують маленьких мешканців житлового масиву багатоповерхівок у с. Красносілці.

16:21 30.08.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Спільним наказом Одеської ОВА та оперативного угруповання військ «Дунай» від 18 серпня 2023 року, зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я людей, спричинену збройною агресією проти України, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життя цивільних осіб, заборонено на період дії правового режиму воєнного стану до його скасування/припинения, або до видачі окремого наказу, у залежності від того, яка з цих подій настане раніше, на території Одеської області проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій.

12:01 30.08.2023

Що нового в освіті громади або дещо про «клас безпеки»

Що нового в освіті громади або дещо про «клас безпеки»

З метою виховання у школярів базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, у Павлинському ліцеї спільно з ДСНС створено клас безпеки. Його функціонування буде задіяно у виховному й освітньому процесі та направлено на вивчення основних вимог безпеки життєдіяльності в цілому.

17:25 29.08.2023

Закінчується підготовка до нового навчального року

Закінчується підготовка до нового навчального року

Продовжуємо розповідати про підготовку закладів освіти до нового 2023-2024 навчального року! Створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу у закладах освіти та безпечного освітнього середовища є одним із головних пріоритетів держави і органів місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. З метою збереження життя і здоров'я учнів та педагогів ще в березні 2023 року почали проведення капітальних робіт найпростіших укриттів Красносільського і Павлинського ліцеїв. Наявність укриттів дасть можливість забезпечувати освітній процес за очною та змішаною формою для учнів зазначених закладів та Кубанської гімназії.

17:22 29.08.2023

Відновлено запис на ВЕРЕСЕНЬ стосовно оформлення паспортів

Відновлено запис на ВЕРЕСЕНЬ стосовно оформлення паспортів

Шановні громадяни! Інформуємо Вас, що відновлено запис на ВЕРЕСЕНЬ стосовно оформлення паспортів. Замовити документи можуть не лише жителі Красносільської громади, а й усі бажаючі. Контактний номер телефону для попереднього запису ЦНАПу: (048) 752-97-83​​​​​​​

16:07 29.08.2023

У Красносільській громаді поклали квіти до могил загиблих Захисників

У Красносільській громаді поклали квіти до могил загиблих Захисників

Сьогодні, у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у Красносільській громаді поклали квіти до могил загиблих Захисників та вшанували пам'ять про них хвилиною мовчання. Схиляємо голови перед усіма, хто поклав свої життя заради майбутнього нашої держави. Дякуємо за героїзм, самовідданість, силу, сміливість і незламність. Слава Україні! Героям слава! Вічна пам’ять і шана загиблим!

11:08 29.08.2023

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Шановні жителі Красносільської громади! 29 серпня у нашій державі відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сьогодні як ніколи ми платимо високу ціну за нашу свободу і відчуваємо біль за кожним загиблим українським Героєм.

04:49 29.08.2023

26 серпня - День авіації України

26 серпня - День авіації України

Шановні авіатори України! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом! Україна завжди була, є і буде потужною авіаційною державою, а майстерність та високий професіоналізм українських авіаторів визнані у всьому світі. Сьогодні, у часи повномасштабної війни з росією, свято набуло особливого значення. Адже українські військові льотчики захищають небо не лише нашої Батьківщини, а й усього світу.

05:32 26.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь