A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

БФ «Вітрила дитинства» відсвяткував свій ювілей

БФ «Вітрила дитинства» відсвяткував свій ювілей

Сьогодні 10-річчя створення відзначає БФ «Вітрила дитинства», який активно «влився» в життя громади – спеціалісти надають консультації дорослим і проводять найрізноманітніші заняття і майстер-класи з дітлахами.

16:00 13.09.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Якщо Ви маєте статус внутрішньо переміщеної особи або Ви військовий та потребуєте стоматологічної допомоги, можете звернутись до Державного закладу «Басейнова стоматологічна поліклініка МОЗ України» та отримати безкоштовні послуги (перелік послуг уточнюйте за телефоном). Адреса: м. Одеса, вул. Торгова, 1Б. Запис та запитання за телефоном: +380487233430.

09:11 13.09.2023

Кубок Красносілки

Кубок Красносілки

П`ятнадцяті відкриті легкоатлетичні змагання «Кубок Красносілки» з нагоди Дня фізичної культури та спорту на підтримку Збройних сил України Мета Збір коштів на підтримку Збройних сил України. Популяризація та подальший розвиток легкоатлетичних видів спорту на території Красносільської територіальної громади. Пропаганда фізичної культури і здорового способу життя серед населення. Підвищення спортивної майстерності учасників змагань. Пошук талановитої молоді, активізація учбово-тренувальної роботи сільських фізкультурно-спортивних організацій. Місце, дата і час проведення. Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області вул. Шкільна, 1Б, с. Красносілка, Одеський району, Одеська область.

17:07 12.09.2023

​​​​​​​Національна гаряча лінія для дітей та молоді від Громадської організації «Ла Страда-Україна» працює з 2013 року.

​​​​​​​Національна гаряча лінія для дітей та молоді від Громадської організації «Ла Страда-Україна» працює з 2013 року.

Вона цілодобова та безкоштовна. За вказаними номерами можна поспілкуватися з психологами, соціальними працівниками чи педагогами, і навіть юристами — обговорити ваш стан, поділитися тривогами або ж отримати консультацію з приводу порушення ваших прав.

15:39 12.09.2023

В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК»

В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

15:27 12.09.2023

Міжнародний день чистих берегів

Міжнародний день чистих берегів

16 вересня відзначається Міжнародний день чистих берегів. Зокрема, цього дня у більшості країн світу проводяться акції на узбережжях річок, ставків, морів та інших водойм. Красносільська громада планує декілька днів виділити на заходи по очищенню від сміття прибережних захисних смуг водних об'єктів. Напередодні, 15 вересня, будуть прибиратися ставки. 16 вересня плануємо прибирання прибережної зони Куяльницького лиману. Запрошуємо до участі небайдужих громадян, депутатів, членів виконкому та усіх бажаючих долучитися до екологічної акції. Збір біля сільської ради о 9:00 або о 9:15 на прибережній зоні лиману (з’їзд з об’їзної дороги)

14:25 12.09.2023

До уваги власників домогосподарств

До уваги власників домогосподарств

Красносільська сільська рада співпрацює з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини. Наразі розроблена програма підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують сільські домогосподарства. Допомогу можуть отримати родини, що живуть на території Красносільської громади та утримують корів, коней, свиней, а також дрібних жуйних (кози, вівці). Програмою передбачено придбання ветеринарних препаратів: антибіотиків, вітамінів, протипаразитарних та антисептичних засобів – у визначених донором постачальників. Бажаючих взяти участь у програмі просимо заповнити до 13 вересня 2023 року наступну гуглформу https://forms.gle/wYTLcttVAm24fxdo7 Анкети з некоректно введеними даними оброблятись не будуть. Відібраним сім’ям будуть надіслані смс-повідомлення щодо подальших умов участі у програмі.

14:17 11.09.2023

Анонс заходів  у Соціальному Хабі на тиждень

Анонс заходів у Соціальному Хабі на тиждень

Шановні батьки, представляємо Вашій увазі анонс заходів на тиждень з 11 вересня.Прошу звернути увагу на зміни у розкладі. Чекаємо на Вас у Соціальному Хабі За адресою: с. Красносілка, вул. Шкільна 1 Б, Відділ Культури (приміщення старої амбулаторії)

11:44 11.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь