A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Толока до Міжнародного дня чистих берегів

Толока до Міжнародного дня чистих берегів

16 вересня відзначається Міжнародний день чистих берегів. Напередодні, 15 вересня, учні і вчителі Корсунської гімназії разом з фахівцями управління освіти прибирали узбіччя ставків у с. Корсунцях. Староста з працівником з благоустрою та підприємцями і небайдужими жителями підпилювали гілля дерев, які закривають огляд дороги на поворотах, покосили траву та зібрали сміття на узбіччі дороги, що проходить Корсунцями. Паралельно працівники Красносільського дитячого садка «Калинка» наводили лад на прилеглій території та зупинках. А персонал Красносільського ЦПМСД облаштовував свої прилеглі ділянки. Завтра прибираємо узбіччя Куяльницького лиману. Нагадую, що централізований виїзд автобусом від сільради в с. Красносілці о 9:00. Збір біля лиману по спуску об’їзної дороги о 9:15. Чекаємо усіх бажаючих!

18:52 15.09.2023

Святкові заходи до дня рятівника

Святкові заходи до дня рятівника

15 вересня, напередодні професійного свята, голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер привітав рятівників та вручив нагороди. До привітань долучилися і громади Одещини. Голова відділення, Красносільський сільський голова Марина Архірій подякувала рятівникам за професіоналізм, за те, що, ризикуючи своїм життям, з легкістю справляються із найважчими завданнями, та побажала здоров'я, наснаги, добробуту в родинах, сил та енергії для подальших успіхів небезпечній та відповідальній професії Від громад Одещини рятівникам було придбано сім одиниць спецтранспорту.

18:50 15.09.2023

Інформація про діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

Інформація про діяльність Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З 24 лютого 2022 року Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Секретаріат Уповноваженого) майже кожного дня отримує інформацію щодо кількості загиблих та поранених українських дітей. Станом на 11.08.2023 внаслідок війни загинули 499 дітей, 1097 отримали поранення.

16:15 14.09.2023

17 вересня в Україні відзначається день усиновлення.

17 вересня в Україні відзначається день усиновлення.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

15:48 14.09.2023

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК».

В Україні триває інформаційна кампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК».

Головною метою компанії є мотивація українців оновлювати персональні дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, актуалізація даних щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилення спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

09:49 14.09.2023

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці повідомляє

Друзі, ми раді повідомити вам про запуск нашого оновленого Telegram-каналу! На нашому каналі ви будете першими дізнаватися про головні новини, цікаві статті, корисні поради та багато іншого. Чому варто підписатися на наш Telegram-канал? Найсвіжіші новини від наших експертів. Корисні поради і рекомендації по трудовому законодавству. Цікаві відео у анімаціях, вебінари, онлайн-зустрічі з експертами. Щоб не пропустити жодної актуальної інформації, натисніть "Підписатися" на нашому Telegram-каналі за посиланням: https://t.me/PMU_Derzhpraci Просимо вас також поділитися цією інформацією з вашими друзями та колегами, які можуть бути зацікавлені у нашому контенті.

09:07 14.09.2023

До уваги майбутніх футболістів та їх батьків

До уваги майбутніх футболістів та їх батьків

У рамках тижня фізичної культури і спорту в навчальних закладах громади проходять різноманітні заходи. Так, у с. Іванове відбулися двосторонні ігри між командами «FC Tiggers Ivanovo» та ФК «Гільдендорф junior» Красносільської КДЮСШ. Цього разу на гарному стадіоні усі гравці отримали велике задоволення від запеклої боротьби та набули ігровий досвід. Нагадуємо, що кожна дитина може приєднатися до секції футболу та отримати шанс потрапити до команд.

08:55 14.09.2023

Як розпізнати проблеми із ментальним здоров'ям у дитини?

Як розпізнати проблеми із ментальним здоров'ям у дитини?

Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.

08:09 14.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь