A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Прощання із Захисником

Прощання із Захисником

25 липня Красносільська громада попрощалася ще з одним Захисником України  -  Олександром  Костянтиновичем Кравцем, мешканцем с. Кубанки.

11:54 25.07.2023

Відбулось засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

24 липня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради. Заслухали звіт про стан роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2023 року. За звітний період до виконавчого комітету сільської ради надійшло 141 звернення, з яких 13 колективних. Аналіз свідчить про зменшення кількості у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року. Здебільшого це пов’язано зі зменшенням звернень із земельних питань, так як під час воєнного стану законодавством заборонено безоплатну передачу земель та надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, крім випадків, де є об’єкти нерухомості.

12:47 24.07.2023

Прийняті важливі рішення

Прийняті важливі рішення

21 липня відбулася чергова сесія   Красносільської сільської ради. Депутати розглянули 36 питань порядку денного. Прийняті зміни до 9-ти міських цільових програм;  затверджено Положення про порядок встановлення меморіальних  дошок та пам’ятних знаків на території населених пунктів Красносільської сільської ради; створено піклувальну раду закладів освіти та затверджено Положення про неї.

16:30 21.07.2023

11 липня відбулася позачергова сесія Красносільської сільської ради.

11 липня відбулася позачергова сесія Красносільської сільської ради.

Депутати затвердили нову нормативно грошову оцінки земель Красносільської сільської ради, яка є вихідною для нарахування земельного податку та орендної плати. Відповідно до законодавства, нормативно-грошова оцінка повинна розроблятися кожні 7 років і востаннє затверджувалася у 2017 році. Враховуючи вимоги нової методики розрахунку НГО, затвердженої кабміном, та рішення сесії Красносільської сільської ради, ставка земельного податку і орендної плати зміниться з 1 січня 2024 року.

17:23 11.07.2023

Роботи з благоустрою тривають

Роботи з благоустрою тривають

Працівники сфери житлово-комунального господарства продовжують роботи з прибирання населених пунктів Красносільської громади. Вчергове здійснюється покіс трави, у тому числі, на в’їздах/виїздах із сіл, обабіч доріг, біля пам’ятників і зупинок. До робіт також долучилося фермерське товариство «Агропівдень». Нагадуємо, що у с. Красносілку та Ілічанку потрібні працівники з благоустрою, за довідками звертатися у відділ житлово-комунального господарства.

17:13 11.07.2023

Керівник ЦНАПу с.Красносілка взяв участь у засіданні «Клубу активних ЦНАП»

Керівник ЦНАПу с.Красносілка взяв участь у засіданні «Клубу активних ЦНАП»

6-7 липня у Києві відбулося перше засідання «Клубу активних ЦНАП» Представником від Одещини було обрано керівника Красносільського ЦНАПу Сергія Лапчика. Головною метою зустрічі було напрацювання переліків проблемних питань у роботі ЦНАП менших та середніх громад, а також загалом органів місцевого самоврядування (ОМС) у сфері надання адміністративних послуг, зокрема щодо отримання повноважень, підключення до реєстрів тощо, а також спільний пошук шляхів вирішення таких питань.

14:26 11.07.2023

Скажи чесно "Як ТИ?"

Скажи чесно "Як ТИ?"

Щоб знизити рівень тривоги, знайдіть предмет, який вміщається в долоню, і зробіть його своїм «амулетом спокою». Це може бути камінець, який ви колись знайшли на пляжі, чи дорога вам прикраса — що більше є приємних спогадів з дрібничкою, то краще.

17:13 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь