A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з футболу

Змагання з футболу

25 червня у м. Одесі розпочався турнір FLCD CUP 2012. Команди Красносільської ДЮСШ «FC Tiggers Ivanovo» та «Гільдендорф» під керівництвом тренерів Харицького Олега та Поліщука Олександра, об'єднавшись, здобули перемогу у першій грі проти команди   ,, Адреналін,, м. Одеси.

11:43 26.06.2023

Турнір Красносільської громади з армспорту

Турнір Красносільської громади з армспорту

24 червня з нагоди Дня Конституції України було проведено турнір Красносільської громади з армспорту. Начальник Управління культури, молоді, спорту та туризму Красносільської сільської ради Ольга Юрченко від імені Красносільського сільського голови Марини Архірій привітала спортсменів і побажала всім учасникам перемоги та миру. Головний суддя змагань Андрій Нікітенко ознайомив учасників з правилами, провів майстер-клас та інструктаж з техніки безпеки. Спортсмени змагались у трьох вагових категоріях: до 70 кг, до 90 кг та понад 90 кг. У ваговій категорії до 70 кг перше місце посів Соловей Євгеній (с.Красносілка), друге місце - Чорбаджі Дмитро (с.Красносілка), третє місце - Купчик Олександр (м.Одеса). У ваговій категорії до 90 кг перше місце - Нікітенко Андрій (с.Красносілка), друге місце - Пютсеп Максим (с.Красносілка), третє місце - Бровань Володимир ( м.Одеса). У ваговій категорії понад 90 кг перше місце - Сажай Борис (с.Корсунці), друге місце - Дмитрієв Олег (с.Корсунці), третє місце - Куртяк Ярослав (смт. Доброслав). В абсолюті перше місце виборов Соловей Євгеній, друге місце у Пютсепа Максима, третє місце - Сажай Борис. Переможці отримали кубки, всі призери отримали медалі та грамоти Красносільського сільського голови. Змагання пройшли в дружній атмосфері. Дякуємо Збройним Силам України за мирне небо!

09:03 26.06.2023

Товаристський футбольний матч

Товаристський футбольний матч

24 червня на футбольному полі с. Першотравневе Візирської ТГ пройшов товаристський футбольний матч між командами "Агро Південь " Першотравневе та "Гільдендорф " Красносілка, присвячений Дню Конституції України. Молоді футболісти віком 16 - 21 рік показали хорошу гру. Перемогли футболісти "Гільдендорф" з рахунком 4: 2. Голи забили Ілля Архірій, Данил Ілюк, Руслан Бондаренко, автогол після удару Данила Ілюка прийшовся від захисника команди суперників. Всі учасники матчу показали хорошу гру. Дякуємо футболістам, тренерам, організаторам матчу! Слава Україні! Вперед до Перемоги!

09:02 26.06.2023

23 червня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела засідання виконавчого комітету.

23 червня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела засідання виконавчого комітету.

Присутні заслухали звіт про результати проведення двомісячника з наведення належного санітарного стану та благоустрою на території Красносільської громади. Відділу ЖКГ та старостам доручено організувати постійний контроль за виконанням Правил благоустрою; залучати приватних підприємців, що здійснюють свою діяльність на території Красносільської громади, до участі в заходах по наведенню належного благоустрою на територій; продовжити виконання комплексу робіт із благоустрою та озеленення; забезпечити систематичний контроль за належним санітарним станом прилеглих до доріг територій.

18:06 23.06.2023

Представники соціальних служб та ДСНС провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті

Представники соціальних служб та ДСНС провели інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті

22 червня працівники соціальних служб сільської ради разом зі співробітниками Відділу запобігання НС Южненської ТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області провели рейд у с. Кубанці та Красносілці. Було відвідано 6 багатодітних родин та сім’ї, що знаходяться у складних життєвих обставинах, з якими проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті, правил поводження з вибухонебезпечними предметами та поведінки на воді. Також дітлахам розповіли, як правильно діяти в різних загрозливих для життя ситуаціях.

12:22 23.06.2023

Свічка 33-го не згасне

Свічка 33-го не згасне

До 90 річниці вшанування жертв Голодомору 1932- 1933років в Україні Кубанський клубний заклад та бібліотека підготували і провели круглий стіл ,,Свічка 33-го не згасне". Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять невинно убієнних. Діти переглянули документальну стрічку ,,Голод 33."

11:18 23.06.2023

Минуле живе поки ми пам'ятаємо

Минуле живе поки ми пам'ятаємо

У закладах культури Красносільської громади до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні було проведено різноманітні заходи: години пам’яті «У граніті, в бронзі, у серцях» (с. Лізинка), «Минуле живе поки ми пам'ятаємо» (с. Новокубанка), «Нам не забути це страшне слово – війна» (с. Переможне), традиційний світанковий похід до пам'ятника загиблим воїнам (с. Іванове). Учасники заходів в пам’ять про воїнів запалили свічки, поклали квіти до пам’ятних місць та вшанували пам’ять загиблих на війні в Україні хвилиною мовчання.

17:04 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь