A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Дільничні офіцери Національної поліції України відмітили професійне свято

Дільничні офіцери Національної поліції України відмітили професійне свято

18 червня своє професійне свято відзначають дільничні офіцери поліції Національної поліції України. У понеділок 19 червня секретар Красносільської сільської ради Надія Гордузенко від імені сільського голови Марини Архірій привітала співробітників правоохоронних органів з їх професійним святом.

09:25 20.06.2023

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Під час підвищення температури повітря щороку встановлюється високий та надзвичайно високий клас пожежної небезпеки. Аналізуючи виїзди на пожежі Державних пожежно-рятувальних частин за попередні роки, встановлено, що значна кількість пожеж у весняно-літній період складає загорання сухої рослинності, стерні, очерету та сільськогосподарських угідь.

09:16 20.06.2023

День, що єднає покоління

День, що єднає покоління

16 червня в медіацентрі «Синергія» Іванівської сільської бібліотеки з метою об’єднання різних поколінь було проведено захід «День, що єднає покоління» та конкурс малюнків «Єдність та свобода очима дітей».

14:54 19.06.2023

Важлива інформація

Важлива інформація

Відповідно до спільного наказу начальника Одеської обласної державної (військової) адміністрації та командувача оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» від 14 червня 2023 року № 6 «Про деякі питання цивільного захисту населення в Одеській області в умовах правового режиму воєнного стану», зважаючи на високу загрозу для життя та здоров’я людей, спричинену збройною агресією російської федерації проти України, з метою забезпечення громадської безпеки i порядку, збереження життя цивільних ociб на період дії правового режиму воєнного стану в період з 22:00 до 09:00 на території населених пунктів нашої області, в тому числі й на території Красносільської сільської ради:

12:53 19.06.2023

Спортивні змагання серед працівників місцевого самоврядування відбулись у Маяках

Спортивні змагання серед працівників місцевого самоврядування відбулись у Маяках

В суботу, 17 червня, в Маяках відбувся перший етап спортивних змагань серед голів громад та представників органів місцевого самоврядування. У 8-ми видах спорту між собою змагалися 16 команд. Команда Красносільської громади разом з капітаном Мариною Архірій змагалася в 7-ми видах спорту. Кожен представник гідно представив громаду у своєму виді спорту. Олександр Черненко посів друге місце у змаганннях з настільного тенісу, за крок до медалей зупинились наші шахісти та шашисти. До вісімки найкращих потрапили футзалісти. Гарні результати показали у гірьовому спорті та змаганнях з дартсу та більярду. Змагання пройшли у дружній атмосфері. Всі учасники отримали заряд бадьорості та позитивної енергії на довгий час.

12:13 18.06.2023

Звернення Красносільського сільського голови Марини Архірій

Звернення Красносільського сільського голови Марини Архірій

Шановні жителі громади! Останнім часом щодня по декілька разів лунають сигнали повітряної тривоги. Частина населення уже звикла до цього і практично не реагує на рекомендації знаходитися у безпечних місцях.

21:06 16.06.2023

Наша молодь - наше майбутнє! Випуск 2023

Наша молодь - наше майбутнє! Випуск 2023

Ми пишаюся тим, що Красносільська громада багата на талановитих, старанних, амбітних молодих людей, які доводять, що їм усе під силу. 15 червня в Красносільському ліцеї відбулися урочистості з нагоди вручення документів про повну загальну середню освіту та базову середню освіту ( з відзнакою) учням Красносільської громади.

20:55 15.06.2023

Активні канікули в Іванівському будинку культури

Активні канікули в Іванівському будинку культури

Під час літніх канікул Іванівський сільський будинок культури разом з Іванівською бібліотекою провели цикл розваг для дітей. І вже активно запрацювали ігротека, де діти на свіжому повітрі беруть участь в змаганнях та конкурсах. У медіацентрі "Синергія" постійно проходять перегляди анімаційних та художніх фільмів, також відвідувачі можуть поринути цікавий світ книг та інших дитячих видань.

17:20 14.06.2023

Знову війна забирає найкращих.

Знову війна забирає найкращих.

Немає прощення російським агресорам за горе, яке вони принесли на нашу українську землю. Немає в світі сили, яка могла б затамувати невгамовний біль, що пронизує серця українців, які оплакують своїх рідних, що загинули в цій страшній війні. 14 червня Красносільська громада попрощалися з українським Захисником Андрієм Миколайовичем Курільцем, жителем ОС «Степове», який загинув при виконанні бойового завдання під Бахмутом. Віддати шану Герою та провести його в останню путь прийшли друзі та рідні, побратими, односельчани та жителі громади. Співчуваємо рідним та близьким Андрія. Вічна пам’ять та слава Захиснику!

13:04 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь