A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Ще одна болюча втрата у нашій громаді…

Ще одна болюча втрата у нашій громаді…

Знову непоправна втрата для нашої громади. 6 червня на 47-му році життя під Бахмутом загинув Андрій Миколайович Курілець, житель ОС «Степове». Співчуваємо рідним та близьким Героя. Прощання із Захисником відбудеться 14 червня у Красносільській церкві.

11:14 13.06.2023

Красносільські футболісти гідно представили громаду на турнірі з футзалу

Красносільські футболісти гідно представили громаду на турнірі з футзалу

11 червня в селищі Авангард пройшов зональний турнір з футзалу Спартакіади Одеської області серед Красносільської, Авангардівської, Усатівської територіальних громад. У першій грі наші футболісти зазнали поразки від господарів - футболістів з Авангарду, але в другій виграли у фаворитів турніру з Усатове з рахунком 3:2. Усатове виграло в Авангарду. І лише різниця забитих та пропущених голів завадила нашим футболістам посісти I місце. Дякуємо нашим молодим футболістам, троє з яких 16-річного віку, за вдалу гру, а також їх тренерам Мельнику Олександру та Стародубовському Констянтину.   Перші місця ще обов’язково будуть!

12:36 12.06.2023

Виїзний прийом медиків у с. Корсунці

Виїзний прийом медиків у с. Корсунці

За дорученням Красносільського сільського голови Марини Архірій у громаді продовжуються виїзні прийоми вузькопрофільних медичних спеціалістів. Так, 9 червня у с. Корсунці фахівцями Центру первинної медико-санітарної допомоги було оглянуто 23 жителя села, серед яких 8 дітей. При необхідності безкоштовно проводилися лабораторні аналізи та ЕКГ.

16:18 09.06.2023

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела зустріч з представниками сільськогосподарських підприємств

Красносільський сільський голова Марина Архірій провела зустріч з представниками сільськогосподарських підприємств

Пора жнив - особливий пожежонебезпечний період, загрозу створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність. У зв’язку з цим виникає загроза виникнення пожеж зернових культур на корені, післяжнивних залишків, в місцях зберігання та переробки зернових.

15:07 09.06.2023

Увага медогляд!

Увага медогляд!

9 червня планується виїзд мобільної бригади лікарів-спеціалістів Красносільського ЦПМСД у село Корсунці з метою проведення комплексного огляду населення. У складі фахівців лікарі: педіатр, терапевт. Прийом здійснюватиметься у приміщенні ФАПу з 9.00 до 12.00 год.

15:16 08.06.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Підприємці! Керівники підприємств різних форм власності! Сьогодні наша з вами допомога вкрай необхідна постраждалим на Херсонщині! Особливо потрібна питна бутильована вода, сухий пайок та технічні засоби. Перелік усього, що необхідне нашим сусідам, можна знайти на офіційному сайті громади та офіційній сторінці у феуйсбук. Допоможемо Херсону громадою! Разом легше! 

13:44 08.06.2023

Допоможи енергетикам!

Допоможи енергетикам!

На українських електростанціях триває масштабна ремонтна кампанія, яка дозволяє підготуватися до наступного опалювального сезону. Цього літа через російські атаки минулої осені-зими на енергооб’єкти обсяги відновлюваних робіт будуть більшими, ніж у попередні роки. Через це в літній період може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі, перш за все під час проходження вечірнього максимуму споживання. Енергетики просять всіх споживачів раціонально використовувати електроенергію та мінімізувати навантаження на мережі в часи пік зранку та ввечері.

08:12 08.06.2023

Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна»

З метою формування української громадянської ідентичності на основі національних цінностей Міністерство молоді та спорту України реалізовує Всеукраїнську акцію «Єдина Україна».

10:17 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь