A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Важлива інформація

Важлива інформація

22 червня профільний заступник голови ОРВА А. Мкртичян та представники соціального захисту ОРВА і центру зайнятості населення у приміщенні Красносільської сільської ради поспілкувалися із внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території громади.

15:05 22.06.2023

Навчання для підприємців

Навчання для підприємців

22 червня у сесійній залі Красносільської сільської ради відбулося навчання з цивільного захисту для керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності. Присутніх поінформували про відповідальність керівників за своїх підлеглих на робочих місцях під час виникнення різних непередбачуваних подій, надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру; розповіли про основні небезпечні хімічні речовини, особливості їх впливу на організм та основні способи захисту в умовах загрози та виникнення НС.

15:04 22.06.2023

До уваги ВПО!

До уваги ВПО!

Комунікація — важливий аспект соціальної інтеграції ВПО в життя громади. Для допомоги у її налагодженні була створена група у соціальній мережі Facebook "ВПО Одеського району" для оперативного інформування про події в Одеському районі: https://www.facebook.com/grou ps/616702980490805

09:47 22.06.2023

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Шановні земляки! Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв війни в Україні. Цей день: 22 червня 1941 року, – став одним з найтрагічніших в історії нашої країни, адже чотири роки битв, поневірянь і жахів війни забрали життя кожного п’ятого українця.

16:58 21.06.2023

Нам є ким пишатись

Нам є ким пишатись

Патріотизму наших людей немає меж. У с. Іванове проживає родина Денисниченків: Валентин Іванович та Валентина Августівна, 6 чоловіків із сім’ї яких: син та 5 онуків, - сьогодні захищають нашу Батьківщину. Найменший, Олександр Олександрович Костюк, нещодавно отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест». Від імені усієї громади вітаємо тебе, Олександре, з нагородою, дякуємо за мирний сон кожного з нас. Щиро дякуємо усій родині та мамі, Костюк Тетяні Валентинівні, за виховання гідного сина України. Разом до Перемоги!

14:21 21.06.2023

Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

20 червня відбулося засідання комісії з питань прав дитини Красносільської сільської ради. Присутні прийняли рішення про встановлення піклувальником брата над неповнолітньою дитиною. Окремо члени комісії розглянули питання про неналежне невиконання батьківських обов’язків родиною із с. Букачі, які мають 6 неповнолітніх дітей. Присутні провели бесіду з мамою, яка була присутня на засіданні, та попередили про можливе вилучення дітей про повторних випадках. До роботи з даною сім’єю долучені співробітники ювенальної поліції.

14:10 21.06.2023

Аптечка  психологічної  самодопомоги

Аптечка психологічної самодопомоги

В аптечці зібрані прості вправи для заспокоєння та поради для стійкості. Вона буде корисною всім, хто рідко чи часто відчуває емоційне спустошення, втому, напругу в тілі, паніку, злість, сум.

08:35 21.06.2023

Попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення

Попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення

Закон України «Про заходи щодо попередження  зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» (далі – Закон) визначає основні принципи та напрями державної політики щодо попередження куріння тютюнових виробів, зниження рівня їх вживання серед населення, обмеження доступу до них дітей, охорони здоров'я населення від шкоди, що завдається їхньому здоров'ю внаслідок розвитку захворювань, інвалідності, а також смертності, спричинених курінням тютюнових виробів чи іншим способом їх вживання.

11:03 20.06.2023

Короткий інструктаж по діях при радіаційному забрудненню, викидах аміаку, хлору

Короткий інструктаж по діях при радіаційному забрудненню, викидах аміаку, хлору

Знайдіть 2 пусті пляшечки і розведіть в цих півлітрових пляшечках такі розчини у воді: в одній - зробіть содовий розчин і підпишіть маркером ХЛОР, вкажіть стрілочку вверх ( це означає, що коли почуєте запах хлору, потрібно намочити Любу наявну натуральну тканину: марлю, шарф, натуральну хустинку в цьому розчині і йти догори, чим вище підійматися) У другій пляшці розвести воду з лимонною кислотою!

10:30 20.06.2023

Ініціативна молодь – рушій позитивних змін

Ініціативна молодь – рушій позитивних змін

У травні Карітас України за підтримки UHF в рамках проєкту “Долаючи розломи: розбудова потенціалу постраждалих спільнот щодо чутливості до конфліктів” оголосив конкурс на надання фінансових грантів. У конкурсі взяли участь 6 команд з різних громад Одеської області.

10:24 20.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь