A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Дія за кордоном  Які послуги доступні для українців за межами країни 

Дія за кордоном  Які послуги доступні для українців за межами країни 

Бувало таке, що для однієї довідки доводилося планувати тижневу поїздку в Україну? Круто, що з Дією все простіше   Користуйтеся онлайн-послугами, де б не були — у Польщі, Італії, США чи будь-якій іншій країні цивілізованого світу. Зручні сервіси для водіїв, замовлення витягів та довідок, пенсійні послуги та доступ до українського радіо й телебачення — все це на відстані кількох кліків у комп’ютері чи смартфоні. Зручно, людяно, безоплатно Гортайте карусель, щоб дізнатися, які послуги доступні для українців за кордоном. Робимо життя простішим, щоб клік-клік — і готово!

09:50 07.06.2023

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

 ПрАТ «Стальканат» надає пропозиції щодо офіційного працевлаштування ВПО. - Запрошуються на роботу чоловіки та жінки 18-45 років; - повне навчання за рахунок підприємства; - широкий спектр професій: - оператор волочників, канатників, калільників; - жінок-операторів волочильного і канатного обладнання; - жінок на дільницю упакування готової продукції;

09:49 07.06.2023

Оперативна нарада Красносільського сільського голови із заступниками

Оперативна нарада Красносільського сільського голови із заступниками

У зв'язку з подіями, пов’язаними з підривом Каховської ГЕС та евакуацією цивільного населення із зон підтоплення, Красносільський сільський голова Марина Архірій 6 червня провела оперативну нараду зі своїми заступниками.

13:54 06.06.2023

6 червня – День журналіста

6 червня – День журналіста

Шановні журналісти! Від імені Красносільської сільської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з професійним святом! Професія журналіста останнім часом набуває все більшого значення, а фраза У. Черчіля «хто володіє інформацією – той володіє світом» в умовах сьогодення є вкрай актуальною. Потоки інформації, якими позначене сучасне суспільство, приголомшують. На цьому фоні ваше виважене, неупереджене правдиве слово важливе як ніколи. Адже журналістам у цей непростий час відведена надважлива роль не лише в наданні інформації, а й у формуванні свідомості громадян, їх вчинків, мотивації, активної життєвої позиції та віри у Перемогу.

08:01 06.06.2023

Продовжуються роботи з благоустію

Продовжуються роботи з благоустію

У громаді проводяться планові поточні роботи з благоустрою. В усіх населених пунктах здійснюється покіс трави біля зупинок, закладів освіти, культури, медицини, обабіч доріг, навколо дитячих майданчиків, на вулицях тощо. Правила з благоустрою передбачають, що підприємці та громадяни також зобов´язані тримати прилеглі території в належному стані. Тож прохання до усіх жителів та власників магазинів, кафе, СТО, автозаправних станцій та ін. покосити бурян і прибрати сміття біля власних садиб та організацій.

14:34 05.06.2023

Юні футболісти з Красносільської громади запалювали на міжнародному турнірі в Ужгороді

Юні футболісти з Красносільської громади запалювали на міжнародному турнірі в Ужгороді

Днями в м.Ужгороді пройшов Всеукраїнський благодійний турнір з футболу серед юнаків 2008-2009 рн «ІCG for Ukraine». Представниками Одеської спортивної команди були вихованці Красносільської «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи». Захід проходив на високому рівні, були присутні представники різних країн. Змагання проходили в декілька днів по коловій системі. Усі матчі були цікаві та по-спортивному напружені.

12:21 05.06.2023

Пишаємося нашим Захисником!

Пишаємося нашим Захисником!

Наш земляк Андрій Врадій з перших днів війни пішов на захист рідної землі: спочатку в роту охорони, згодом до лав Збройних Сил України.

12:20 05.06.2023

4 червня - День пам’яті дітей, які загинули внаслідок агресії російської федерації проти України

4 червня - День пам’яті дітей, які загинули внаслідок агресії російської федерації проти України

Шановні жителі громади! Сьогодні День пам’яті дітей, які загинули внаслідок агресії рф проти України. На жаль, війна ускладнює, а часто і взагалі унеможливлює реалізацію основоположних прав дітей, які у період війни зустрічаються з найгіршими злочинами проти людства. Наші діти на власні очі споглядають жахіття війни, її наслідки закарбовуються у пам’яті молодого покоління назавжди.

05:51 04.06.2023

4 червня – День Святої Трійці

4 червня – День Святої Трійці

Шановні жителі Красносільської громади! Щиро вітаю Вас з одним із найбільших християнських свят – Днем Святої Трійці - святом, що символізує триєдину Божу сутність і несе в собі особливий глибокий духовний зміст, є торжеством віри, духовності та моральності. Цього дня жителі Кубанки відзначають Храмове свято.

04:56 04.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь