Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім»

Фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім»

     25 жовтня в Одеській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся фокус-семінар: «Наша спадщина: де минуле зустрічається з майбутнім». Красносільську ОТГ на обласному семінарі представляли методисти управління культури та працівники сільських бібліотек. Завідуюча  Іванівською сільською бібліотекою Любов Соколовська  успішно презентувала напрацювання за темою «Краєзнавчі та народознавчі заходи в селі Іванове»

19:52 26.10.2018

Легкоатлетична естафета «Визволення» 2018

Легкоатлетична естафета «Визволення» 2018

26 жовтня у с. Красносілка відбулися заходи з нагоди 74 – ї річниці визволення України від фашистських  загарбників. Урочистий мітинг, хвилина мовчання та церемонія покладання квітів. А також,  легкоатлетична естафета «Визволення», яка стає дедалі популярнішою і цього року проводиться вже втретє. У естафеті «Визволення 2018» взяло участь 110 спортсменів з Красносілки, Кубанки, Іванового, Корсунців, всього  11 команд:  8 дитячих та 3 дорослі. Легкоатлети  бігли центральною вулицею 10 етапів по 200 метрів кожен. Старт і фініш були біля пам’ятника загиблим односельцям.  За результатами змагань місця розподілились наступним чином:

18:54 26.10.2018

Благодійна акція «Зігрій  солдата»!

Благодійна акція «Зігрій солдата»!

    За ініціативи  очільників Красносільської  сільської  ради Майдебури М.П.,  Архірій М.М. та начальника Управління освіти, Марченко В.О. проведена благодійна акція «Зігрій солдата». З метою підтримки воїнів АТО, для 92-ї  та 56-ї  бригади,  жителями громади, педагогічними  та учнівськими  колективами закладів освіти були зібрані теплі речі та ліки. Посилку передали  через волонтера-«кіборга»  Дубину  Михайла.

15:35 13.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь