Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг з питань інструментів електронної демократії

Тренінг з питань інструментів електронної демократії

2 лютого 2019 року на базі Красносільської ОТГ відбувся тренінг «Інструменти електронної демократії». Даний захід проводився Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» у партнерстві з Одеським відокремленим підрозділом Центру розвитку місцевого самоврядування.

23:01 02.02.2019

Кубок Красносільської ОТГ з футзалу з нагоди Дня Соборності України

Кубок Красносільської ОТГ з футзалу з нагоди Дня Соборності України

     19-20 січня на базі спортивного комплексу «Дербі» у м.Одеса було  проведено Кубок Красносільської ОТГ з футзалу з нагоди Дня Соборності України. У турнірі  взяли  участь 4 команди Красносільської громади. 19 січня у півфіналах  «Гільдендорф» (с.Красносілка) у напруженій боротьбі здолав «Аджалик» (с.Іванове)  12:9, натомість  «Зоря» с.Переможне не змогла нав`язати боротьбу «Гільдендорфу-2» і поступилась  1:15. 20 січня у матчі за третє місце «Аджалик»  обіграв «Зорю» 14:7. У фіналі зустрілись дві команди с.Красносілка  «Гільдендорф» -«Гільдендорф-2». У цікавому поєдинку сильнішими виявились більш досвідчені гравці  першої команди 10:7 на користь «Гільдендорфа». Кращим гравцем  та кращим воротарем  турніру визнано Ватана Станіслава та Нікуліна Дмитра з «Гільдендорф-2», кращим бомбардиром став Кравченко Микола з «Аджалика», на його рахунку  10 м`ячів. Всі команди отримали  м`ячі та грамоти, переможці  здобули Кубок.

14:42 23.01.2019

100-річчя Соборності України в Красносільській ОТГ

100-річчя Соборності України в Красносільській ОТГ

    День 22 січня у Красносільській об’єднаній територіальній громаді виявився надзвичайно насиченим на приємні події. Зранку, на адміністративній площі відбувся урочистий мітинг у якому взяли участь вчителі та учні старших класів місцевої школи, військовослужбовці військових частин, що дислокуються на території сільської ради, представники трудових колективів, посадовці, працівники апарату, спеціалісти управлінь, відділів сільської ради, керівництво громади.

14:34 23.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь