Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Круглий стіл під назвою “Культурне розмаїття Південної України - вагомий чинник європейської інтеграції”

Круглий стіл під назвою “Культурне розмаїття Південної України - вагомий чинник європейської інтеграції”

     За ініціативи Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації на базі національної наукової бібліотеки (м.Одеса) 4-5 жовтня було проведено круглий стіл під назвою “Культурне розмаїття Південної України - вагомий чинник європейської інтеграції”. Красносільска об’єднана територіальна громада була представлена спеціалістами Управління культури, молоді, спорту та туризму,  які покликані опікуватися питаннями краєзнавства на теренах нашої сільської ради. В ході круглого столу були розглянуті актуальні проблеми історичного, етнологічного краєзнавства Одещини та шляхи їх вирішення.

15:49 09.10.2018

Кубок з футболу  пам`яті загиблого в зоні АТО нашого односельця Сергія Клемешева

Кубок з футболу пам`яті загиблого в зоні АТО нашого односельця Сергія Клемешева

     1 жовтня на спортивному  майданчику Красносільської школи відбувся  Кубок з футболу  пам`яті загиблого в зоні АТО нашого односельця Сергія Клемешева . Змагалися збірна команда  учнів Красносільської школи та команда працівників  Красносільської сільської ради. Матч виявився цікавим та безкомпромісним. Після першого тайму команда сільської ради мала мінімальну перевагу  1:0. У другому таймі  після голів Чайчука Максима, учня 8-А класу,  та одинадцятикласника Білого Данила команда школярів вийшла вперед. Але на останніх хвилинах команда сільської ради зуміла зрівняти рахунок 2:2 після основного часу. Тож переможців визначали у серії післяматчевих пенальті. Футбольну лотерею, завдяки блискучій реакції голкіпера Михалевича Артура (10 клас) виграла команда учнів Красносільської школи. Команди отримали медалі, переможці - пам’ятний кубок, всі учасники матчу - задоволення від гри та спілкування в неформальній обстановці.

15:26 02.10.2018

Тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг»

Тарифи на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг»

Красносільська сільська рада Лиманського району Одеської області повідомляє про затвердження рішенням виконавчого комітету Красносільської сільської ради від 21.09.2018 року № 114 тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, що виробляється ТОВ «Біоенерджи Інжиніринг» за адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с. Красносілка, вул. Шкільна, 1А, у розмірі 1649,31 грн. за 1 Гкал.

17:33 01.10.2018

Спільний захід греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар в день пам'яті

Спільний захід греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар в день пам'яті

     16.09.2018 року, за підтримки Красносільської сільської ради, в селі Іванове відбувся спільний захід земляцтва Одеської обласної громади греків ім. Г.Г. Маразлі і асоціації болгар України під символічною назвою «День пам'яті предків».

17:29 20.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь