Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Новини

Дата: від до Скинути

Кубок  «Відкриття сезону 2018» Красносільської  об’єднаної територіальної  громади з футболу

Кубок  «Відкриття сезону 2018» Красносільської  об’єднаної територіальної  громади з футболу

22 квітня у с.Іванове відбувся Кубок  «Відкриття сезону 2018» Красносільської  об`єднаної територіальної  громади з футболу. У турнірі взяли участь команди Красносільської ОТГ «Зоря» с.Переможне, «Аджалик» с.Іванове, «Гільдендорф» с.Красносілка та команда з смт.Доброслав «Динамо». Ігри проходили за круговою системою кожен з кожним. Після цікавих та напружених матчів визначилися переможці  та призери турніру. Володарем Кубку «Відкриття сезону 2018» стала команда «Зоря» з с.Переможне. Друге місце посіла команда «Аджалик» с.Іванове, на третьому «Динамо» смт.Доброслав . Також було визначено та нагороджено  грамотами та пам`ятними призами  найкращих гравців за амплуа : найкращий воротар – Чміль Євген «Аджалик», найкращий захисник – Рудяк Ігор «Зоря», півзахисник – Волков Руслан «Аджалик», найкращим бомбардиром став Севрук  Олександр «Динамо».

16:54 23.04.2018

Благодатний вогонь в православних храмах  Красносільської ОГТ

Благодатний вогонь в православних храмах Красносільської ОГТ

      Депутат Верховної Ради України Олександр Семенович Пресман та його команда забезпечили доставку Благодатного вогню на Одещину. В Одеському аеропорту чудодійний вогонь зустрічала делегація Красносільської об’єднаної територіальної громади на чолі з головою сільської ради Майдебурою М.П. та його першим заступником Архірій М.М.

23:43 07.04.2018

ПРИВIТАННЯ

ПРИВIТАННЯ

Шановна громадо! В цей світлий день бажаю вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини! Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої громади, здійсненнянай заповітніших сподівань! Христос Воскрес!

23:41 07.04.2018

ВЕЛИКДЕНЬ БЛИЗЬКО

ВЕЛИКДЕНЬ БЛИЗЬКО

В селі Іванове досить жваво йде підготовка до Великодніх свят.

19:34 06.04.2018

мітинг «Без права на забуття»

мітинг «Без права на забуття»

6 квітня відбувся мітинг «Без права на забуття» з нагоди 74-ї річниці з нагоди визволення Красносілки від нацистських загарбників.

19:25 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь